Back to Question Center
0

Hur stoppar cyberkriminella från deras brott - Semalt Expert

1 answers:

Det skulle inte vara fel att säga att teknik och internet har gjort våra liv bekväma. Samtidigt har riskerna för att bli attackerad av virus och hackare ökat. Michael Brown, Semalt Customer Succes Manager, säger att det tyvärr inte finns några åtgärder för att stoppa cyberattackers från deras brott. Sociala medier är ett av deras stora mål - oculos oakley espelhado. De lockar folk och försöker kapa din personliga information och filer inom några sekunder. Stora företag och olika undersökningsrapporter visar att hackarna attackerar sociala medieanvändare i ett stort antal. De lockar dig mot Facebook-annonser och försöker locka Twitter-användare.

Vad är skadlig kod?

Malware är en specifik typ av skadligt program eller skript som kan skada din dator eller mobilenhet och eventuellt infektera alla dina filer. Sociala malware uppstår när dina sociala medier profiler äventyras, och du förlorar din tillgång till dina ID-skivor. När en FireFox-användare blir skadad av skadlig programvara, ska han omedelbart installera en annan webbläsare.

Under de senaste månaderna har trojanska attacker infekterat ett stort antal sociala medier. De spårar din historia, användarnamn och lösenord och lockar dig att klicka på länkarna som innehåller skadlig kod eller virus.

Ändra lösenord regelbundet

Först och främst bör du kolla och säkra ditt lösenord. Se till att du använder ett starkt lösenord och byter det regelbundet..Ett säkert lösenord är det som innehåller stora versaler, små bokstäver och en blandning av ord. Det bör också innehålla några siffror och borde vara omöjligt att gissa. Överväg att ändra ditt lösenord en gång i veckan så att du kan försäkra dig om din online-säkerhet och skydd.

Tänk två gånger innan du klickar

En av de mest olyckliga sakerna är att människor blir fångade av popup-annonser och klicka på länkarna i ett stort antal. Medan du använder internet bör du inte klicka på okända länkar eftersom de kan innehålla skadlig kod och virus. Det finns också chanser att dina personliga sociala medier konton kommer att äventyras eftersom skadlig kod kommer att spridas i ditt system, smitta de flesta av dina filer. Det är sant att hackarna har ett stort antal idéer för att lura dig. Det är upp till dig hur du är säker på internet. Vi rekommenderar starkt att du inte klickar på okända länkar eller popup-annonser till varje pris. När de visas ska du stänga fönstret eller starta om datorn så tidigt som möjligt.

Undvik överskridande

Många känner att delning innebär omsorg. Det är troget i en utsträckning, men på internet kan delning orsaka allvarliga problem. Medan du använder dina sociala medier, borde du undvika att dela och överdriva. Det är inte nödvändigt att dela samma sak om och om igen. Det kan öka dina chanser att bli attackerade av hackare och skadlig kod.

Använd ett virtuellt privat nätverk

Virtuella privata nätverk kan skydda din enhet när den kombineras med antivirusprogram. Därför bör du alltid använda dessa program för att säkerställa din onlinesäkerhet. Din IP-adress är hur hackare kommer att ta reda på dina uppgifter. Du bör gömma din IP och ansluta till Internet som anonym eftersom det kan minska dina chanser att bli angripna av skadlig programvara och virus. Ett stort antal VPN-tjänster finns tillgängliga på internet.

ExpressVPN är en av de bästa erbjudandenen; Det garanterar ditt online skydd och låter inte malware infektera ditt system. Andra bra erbjudanden är IPVanish, CactusVPN, HideMyAss och NordVPN.

November 23, 2017