Back to Question Center
0

Hur viktigt är webdesign för rankings van de motor? - Semalt Expert Concerns

1 answers:

För varje online-verksamhet är det online-idéen om en ständig ström av kunder den viktigaste ideen bakom skapandet av en webbplats. Dörrmedel för sökmotoroptimering (SEO) kan vara en robust och uppenbar närvaro på nätet. Det varumärkeskort kan nå många individer, eftersom företaget har nått många fler kunder. Som ett resultat av detta riktar många webbplatser sig på rankningen av sökmotorer på vissa sökord, exklusive deras nisch - continental rehvide m??k. Det framgångsrika av denna process blir möjligt via SEO. Det handlar om aspekter som sökord, backlinking och sociala medier virala marknadsföring.

Sedan januari 2017 har SEO gradvis förändrats. Exempelvis, förutom sökord, riktar Google sig nu på innehållsrelevansen, den mobila vänligheten hos designen, innehållsrelevansen och webbdesignfunktionerna. För att skapa SERP-algoritmet för att rangordna, måste de endast rikta sig till användarupplevelsen under browsessessionen. Den estetiska känslan och indtrycket av en person när de klickar på ditt länk, påverkar deras beslut att köpa på din webbplats eller till en annan sökresultat. Därför gör det att skapa en webbplats med bra webbdesignfunktioner ett måste för marknadsföring på nätet.

För att få en bra ranglista att få, rådgör kundens framgångschef Semalt , Alexander Peresunko, de följande elementen:

Teknisk del av webbplatsen

En webbplats måste vara effektiv vid kodning och värd. En bra webbplats får inga problem och buggar har. Det hosting paket måste ha tillräcklig bandbredd för optimal responsivitet och hastighet. I januari från det här året krävs Google att webbplatser är mobila, så att de kan rangordna på SERP-sidorna.

Gedenkwaardige branding

SEO handlar om att skapa en stark varumärke närvaro. Google tilldelar innehållsrelevans genom dörr av ranking. Den sökordsval och beskrivningen av ditt innehåll diktar starkt den position som sidan i SERPs kommer att skydda. Allt vad du skickar, representerar det varumärke som du försöker göra virale.

Visuellt intryck

Det layoutelement av en webbplats är det enda målet för webbutveckling. Google undertecknar användarnas intent av sådana faktorer. En person måste bli lurad när de besöker din webbplats. Det visuella elementet ökar omvandlingen genom att besökarna konverteras till köpare. Den design ska ge din besökare ett bekvämt tillfälle och ge dem genom att köpa eller prenumerera.

Eenvoud

Hur du placerar innehåll, liksom speciella knoppar, som Call-To-Action-taget, bär enormt vid den försäljning du gör. Den bekvämligheten av navigationen hjälper till att hitta kunder som de söker. En kund måste inte ha svårt att få problem vid navigering.

Conclusie

Net som en företagare har webbutveckling möjligheten att fånga de flesta digitala marknadsföringstekniker som SEO. Den estetiska attraktionskraft som en besökare känner till på din webbplats har en stor inverkan på att de kommer att köpas, liksom de position sökmotorer, rangschik på dina webbsidor. För ett visst antal sökord, mobil vänlighet, liksom svaren på en webbplats, är faktorer som Google ger vikt när det gäller att rangordna en webbplats. Som en följd av detta är det viktigt att varje företagare som vill i den online-domänen tänka sig att överväga den tekniska delen av webbutvecklingen. Goda webbplatser har potentialen av höga rankningar och konkurrenskraft i sina specifika nischer.

November 26, 2017