Back to Question Center
0

Internetbedrägerier och onlinesäkerhet - Praktiska tips från Semalt för alla Internet-användare

1 answers:

Om du regelbundet använder Internet, och specifikt e-postmeddelanden, måste du vara medveten om detav e-postbedrägerierna och internetbedrägerierna.

Internetbedrägerier är en typ av bedrägeri som förekommer i olika former. Det sträcker sig frånonline bedrägerier för email-hot; tyvärr finns det inga uppsatta regler och regler för att förhindra internetbedrägerier och onlineskrämmor. bedragaresluta ingenting för att få din känsliga information och kreditkortsuppgifter. De är kloka, men det betyder inte att du inte kan identifiera tjuvar.Det är alltid möjligt att bli av med dem och hålla din information säker, speciellt om du ska komma ihåg följande tips frånAlexander Peresunko, kundsucceschef för Semalt Digitala tjänster.

Leta efter etablerade företag eller säljare

När man handlar med onlinebolag är det viktigt att leta efter etablerade leverantörereller företag. För detta kan du anställa en bra affärsjurist eller en revisor för att hjälpa dig med pappersarbetet. Se till att du vet alltom platsen, telefonnumret och e-postadressen till säljaren. För detta kan du ställa ett par frågor innan du avslutar en överenskommelse. Det låter kanskesom om du har bett mycket innan du accepterar sitt erbjudande, men det är aldrig för sent eftersom du vill vara säker på internet..Du borde ocksåse till att du köper märkesvarorna, inte de lokala produkterna. Om säljaren erbjuder dig lokala produkter utan garanti,Detta kan vara ett alarmerande tecken.

Även med reammen av böcker skrivna om online bedrägeri, affärsmän oftamisslyckas med att identifiera rätt säljare. Det är därför du måste undersöka säljaren innan du avslutar en affär. De flesta människor stör integenomföra mycket forskning eftersom de känner att det är tidskrävande. Låt mig berätta att det är nödvändigt att vara säker på internet. Om du ärhantera några nya säljare måste du fråga sin personliga information, id-kort och fullständig adress innan behandlingen av avgifterna. Om duhar bestämt sig för att köpa något från en viss säljare, är det viktigt att veta varan, dess pris och varumärke. Några av svindlarna försökersälja dig lågkvalitativa eller utgått produkter; se till att objektet du köper är i gott skick, och priset bör inte vara högre än marknadenBetygsätta.

Var försiktig med oönskade e-postmeddelanden

Under en tid klagar folk på de oönskade e-postmeddelandena. Du bordefå inte fångas av dessa e-postmeddelanden eftersom de kan stjäla dina personuppgifter och kreditkortsuppgifter. Hackers försöker fälla folk via e-postbilagor och liknande saker; Det är viktigt att du inte hämtar någonting som har kommit från ett okänt e-post-ID. När du beställer online,Du bör endast använda ditt kreditkortsnummer när du har kontrollerat en webbplats korrekt. Det är viktigt att du inte sätter in ditt kreditkortdetaljer eller PayPal ID till en webbplats du inte är säker på.

Spänna aldrig dina pengar

Ja, du borde aldrig leda dina pengar eftersom det är farligt. De flesta brottslingarsöka betalningar genom direkta banköverföringar, och om du stöter på någon av dem, måste du kontakta din advokat Source .

November 23, 2017