Back to Question Center
0

Semalt Expert berättar allt om iThemes Security Plugin

1 answers:

Hemsidor är sårbara för attacker av virus på många sätt. Användare som skapar WordPress-webbplatser riskerar att bli attackerade på grund av det begränsade alternativet som är tillgängligt för att skydda dem. Enligt iThemes säkerhet hamnar över 30 000 nya webbplatser hackade varje dag. Exempelvis har vissa användare svaga lösenord som enkelt kan spoofas av keyloggers.

Webbsäkerhet är ett viktigt övervägande för varje webbplatsägare. Kunderna och läsarna kan också bli offer för en skummad webbplatsbyggnad, vilket gör att ett företag får ett dåligt rykte. Beefing up security är en bättre investering än att hantera efterdyningarna av ett säkerhetsbrott. IThemes säkerhetsrådgivare använder sig av att stärka sina användaruppgifter samt tillhandahålla vissa plugins med användarfunktionalitet som innehåller en kostnadsfri eller premium-upplaga.

Oliver King, en ledande expert från Semalt , ger här en översikt över iThemes Security Plugin Directory.

iThemes säkerhet är uppenbar som den bästa WordPress-säkerhets plugin. iThemes har mer än 30 funktioner som kan hjälpa dig att skydda din webbplats mot några av de vanliga säkerhetshoten. Den väsentliga delen av detta är att iThemes-säkerhet levererar till sina kunder att få en 4,7-rating av 5. Denna plugin har över 4 miljoner nedladdningar. För att förklara hur iThemes säkerhets plugin fungerar kan vi använda den kostnadsfria upplagsplanen och logga in på instrumentbrädan.

När du installerar iThemes säkerhets plugin får du flera säkerhetsalternativ för att använda på din webbplats. Det första alternativet skyddar vanligtvis din webbplats med hjälp av ithemes Brute Force Network Protection-tekniker för att säkra din webbplats. Denna popup-knapp presenterar flera val inklusive:

Säkerhetskopiera din webbplats

Detta är en meny som hjälper dig att skapa en säkerhetskopia av din webbplats i dess nuvarande skick. Säkerheten kan innehålla hela webbplatsen, databasen och olika typer av filer som mediefiler. Du kan alltid återgå till denna säkerhetskopiering när som helst om något går fel i webbplatsbekräftelsen.

Tillåt filer uppdatering

Den här funktionen automatiserar uppdateringen av dina wp-config.php- och .htaccess-filer.

Säkra din webbplats

Med den här funktionen kan standardinställningar på webbplatsen skilja sig från de plugins och teman som strider mot varandra.

Hjälp oss att förbättra

Med den här funktionen kan ithemesäkerheten samla in anonyma data om de element som ska användas för att förbättra ithemes säkerhetsinställningar.

Du bör klicka på var och en av dem. När du är klar ska den automatiskt ta dig till din instrumentpanel.

Dashboard: Instrumentpanelen har många skyddande egenskaper som hjälper dig att hålla dig säker. De inkluderar inte låsa dig själv, komma igång, säkerhetsstatus (som kan ställas till hög prioritet, medellång prioritet eller låg prioritet).

Det finns också inställningarna, avancerade inställningar, säkerhetskopior och hjälpmenyn.

Slutsatser

Ithemes security plugin är en säkerhetsåtgärd som många webbplatser behöver växa bra. Det är viktigt att du kommer ihåg att säkerhetskopiera din webbplats innan du prövar några av dess funktioner. Detta beror på att iThemes säkerhets plugin kan utlösa några negativa effekter på en webbplats som hur en webbplats svarar på olika situationer. Säkerhetspluggarna automatiserar några av de avancerade skräppostfiltret och IP-adressblockeringsfunktionerna. Som ett resultat kan iThemes säkerhets plugin vara ett viktigt övervägande för din WordPress webbplats Source .

November 26, 2017