Back to Question Center
0

Semalt Expert: En närmare titt i Hackers Toolkit

1 answers:

När hackare lär sig om ett sätt att hacka en organisation, kommer de att använda den på deraserfarenhet och tidigare framgångar. Därför kan man försöka få mening om eventuella dataöverträdelser kan visa sig betydande värde när man kommer in i sinnetangriparen och överväga hur de kan användas för att orsaka skada.

Frank Abagnale, kundsucceschef för Semalt Digital Services, presenterar de vanligaste typerna av attacker som vanligtvis används av hackare:

1. Skadliga program

Malware hänvisar till ett sortiment av skadliga program som virus och ransomwaresom ger angripare fjärrkontroll - d life extension. När det blir tillträde till datorn, äventyrar det datorns integritet och tar övermaskin i bruk. Det övervakar också all information som flyter in och ut ur systemet, liksom åtgärderna på tangenttryckningarna. I de flestainstanser kräver det att hackaren använder vägar genom vilka de kan få skadlig programvara installerad som länkar och oskadlig utseende e-postbilagor.

2. Phishing

Phishing används vanligtvis när angriparen döljer sig som någon eller enorganisation de litar på att göra något de inte skulle göra. De brukar använda brådska i e-postmeddelandet, som bedräglig verksamhet och ett mailbilaga. När du hämtar bilagan installeras den skadliga programvaran, som omdirigerar användaren till en legitim webbsida som fortsätteratt begära personlig information från användaren.

3. SQL Injection Attack

Structured Query Language är ett programmeringsspråk som hjälper till att kommuniceramed databaser. De flesta servrar lagrar privat information i sina databaser. Om det finns några luckor i källkoden kan en hackare injiceraen egen SQL, som tillåter dem en bakdörr där de kan be om inloggningsuppgifter från webbplatsens användare. Problemet blir mer problematisktom webbplatsen lagrar viktig information om sina användare, såsom kreditinformation i sina databaser..

4. Cross-Site Scripting (XSS)

Det fungerar på samma sätt som SQL-injektioner, eftersom det injicerar skadlig kod i enhemsida. När besökare får komma in på webbplatsen installerar koden sig i användarens webbläsare, vilket påverkar besökarna direkt.Hackers-insatsen kör automatiskt kommentarer eller skript på webbplatsen för att använda XSS. Användare kanske inte ens inser att hackare kapade sinainformation tills det är för sent.

5. Denial of Service (DoS)

En DoS-attack innebär överbelastning av webbplatsen med för mycket trafik till en punkt detöverbelastar servern och kan inte tjäna sitt innehåll till de personer som försöker komma åt det. Den typ av trafik som används av skadliga hackare ärmenade att översvämma webbplatsen för att stänga av den från användarna. I ett fall där flera datorer används för att hackas blir det ett Distributed Denialav Service Attack (DDoS), vilket ger attackerens olika IP-adresser att fungera samtidigt och gör det svårare att spåra dem.

6. Session Hijacking och Man-in-the-Middle Attacks

Fram och tillbaka transaktioner mellan datorn och fjärrwebbservern varderaha ett unikt sessions-ID. När en hackare håller fast i sessionen, kan de göra förfrågningar som poserar som datorn. Det tillåter dem att vinnaolaglig inresa som en intet ont anande användare för att få kontroll över sin information. Några av de sätt som används för att kapra sessions-ID är genomcross-site scripting.

7. Referensåtervinning

På grund av det ökade antalet webbplatser som kräver lösenord kan användarna välja att återanvändaderas lösenord för givna webbplatser. Säkerhetsexperter rekommenderar människor att använda sig av unika lösenord. Hackers kan få användarnamn och lösenordoch använd brutala kraftattacker för att få tillgång. Det finns tillgängliga lösenordshanterare för att hjälpa till med olika referenser som används på olika webbplatser.

Slutsats

Dessa är bara några av de tekniker som används av webbplatsangreppare. De är ständigtutveckla nya och innovativa metoder. Att vara medveten är dock ett sätt att mildra risken för attacker och förbättra säkerheten.

November 23, 2017