Back to Question Center
0

Semalt Expert från Islamabad: Hur Blockera Darodar Ghost Referrers

1 answers:

Darodar.com visas ofta i referenslistan i din Google Analytics-profil, trots att den inte skickar dig äkta trafik. Du kan observera uppenbara besök, som alla har 100% avvisningsfrekvens och noll sekunder till din webbplats. Darodar.com engagerar sig i den praxis som kallas hänvisnings spam - como sacarse fotos profesionales en casa. Webbplatsen låtsas erbjuda verklig trafik, men det gör det inte. Darodar.com publicerar en lista över sina bästa hänvisningar, och spammarna tror att genom att komma in på dessa listor kan de få kvalitet bakåtlänkar .

En annan anledning är att de hoppas att du kommer att besöka deras webbplatser och kommer att köpa något från sina affiliate länkar. För all del är darodar.com ett svart hatt SEO-företag som lovar att öka din trafik, men det utför uppgifterna med olagliga och oetiska tekniker.

Sohail Sadiq, en ledande specialist från Semalt , ger här några användbara tips i detta avseende.

Hur påverkar spridning av spam uppgifterna?

Oavsett orsakerna till hänvisningsskräppost påverkar detta Google Analytics-data. En av de viktigaste orsakerna till att använda GA är att kontrollera vilka webbplatser som skickar dig legitim trafik och vilka som är involverade i olaglig trafikändringstaktik. Det är också viktigt att veta vilka webbplatser som rankas bättre i sökmotorresultaten och hur man förbättrar strategierna för att få nya länkar.

Avvisningsfrekvensen och tiden som spenderas på din webbplats är viktiga, eftersom dessa låter dig förbättra strukturen och innehållet på din webbplats. Om du äger en företagswebbplats hjälper det dig att förbättra omvandlingsfrekvensen och generera nya ledningar för dig. Om du vill göra viktiga beslut om tillväxten av ditt företag baserat på Google Analytics-data, bör du sluta att hänvisa spam mot att störa din data noggrannhet.

Hur bli av med referreringsspam?

Den goda nyheten är att det är möjligt att bli av med hänvisningsskräppost från Google Analytics-data. Det bästa sättet är att ställa in några filter i ditt Google Analytics-konto. Vissa webbplatser använder robotar för att besöka dina webbsidor, medan de andra skickar de falska besöken direkt till ditt Google Analytics-konto utan att ens besöka din webbplats. Du kan ta bort dem båda genom att skapa filter i ditt Google Analytics-konto.

För att ställa in filter för darodar.com borde du komma ihåg följande:

Logga in på ditt Google Analytics-konto och gå till administratörsdelen.

Välj alternativet Konto och egendom i rullgardinsmenyn och skapa filter i avsnittet Dedikerade vyer.

Under rullgardinsmenyn Visa bör du klicka på alternativet Nytt filter och namnge ditt filter som darodar.com.

Glöm inte att välja det anpassade filteralternativet och välj Referral i rullgardinsmenyn Filter.

Här måste du infoga darodar \ .com i avsnittet Filtrera och klicka på Spara-knappen innan du stänger fönstret.

Vad händer med andra spam-referenser?

Du kan enkelt lägga till sådana filter för alla spamreferenser som visas i Google Analytics-kontot. Du bör hålla ett öga på de nya domänerna som visas i dina data och lägga till nya filter för vad som helst med tiden.

November 26, 2017