Back to Question Center
0

Semalt Expert från Islamabad: Sätt att erkänna Darodar Ghost Referrer i Google Analytics

1 answers:

För många webbplatsägare är hänvisningsskräppan ett betydande problem som påverkar effektiviteten i en marknadsföringskampanj. När du äger en webbplats kan du märka att trafiken kommer från vanliga domäner eller andra nya. För en nybörjare kan man tendera att misstänka den falska trafiken i Google för legitim trafik. Hänvisningsskräppost kommer emellertid från spökwebbplatser som Darodar spokes referrer. Ghosttrafik kommer från spoofwebbplatser vars primära mål är att öka trafiken till sina webbplatser och göra affiliate-försäljning.

Denna artikel, som beskrivs av Sohail Sadiq, en toppexpert från Semalt , kan lära dig mekanismerna för remissspam och hur man upptäcker det i Google Analytics - gestionnaire de paie comptable.

Hänvisningsskräppost kan förekomma på två olika sätt:

1.Trafik som kommer från spam web crawlers.

Det finns många webbplatser som använder webbplatsrobotar för olika orsaker. Legitima webbplatsrobotrar har sin unika identitet och gör hela processen till en framgång. Webbplatsrobotar kommer till din webbplats, inklusive ett anrop till handlingsknappar för att nå måloffret klicka på en länk. I de flesta fall kommer dessa skräppost till webbplatsen som omdirigering till ett läkemedelsföretag eller en onlinebutik. I andra fall kan spam-e-postmeddelanden som darodar sphost referrer komma från porrwebbplatser. Deras primära mål är att få en provision för varje köp du gör. Darodar hävdar att det är en legitim webbplats som erbjuder ledande generationsmetoder. De är inte en giltig SEO-webbplats. De använder deras sökrobot för att skicka ton trafik till en användares Google Analytics-sida, vilket gör falsk trafik.

2. Ghost referraltrafik.

För spöksspam finns det inga webbbesök på din webbplats. Istället skickar spammaren miljontals sidförfrågningar på din Google Analytics-sida. På samma sätt kan du märka trafik på ditt GA-konto, men misslyckas med att reflektera på din webbplatsens instrumentpanel. Förmodligen kan denna typ av trafik komma från domäner som Darodar spokes referrer.

Så här identifierar du skräppostbesök i Google Analytics

För personer som använder e-handelswebbplatser är det viktigt att skilja falsk trafik från det som inte är legitimt. Dessa webbbesök kan göra dina webbplatsuppgifter felaktiga och sänka precisionen i dina marknadsföringsmetoder på plats. Fel trafik uppstår efter förutsägbara mönster. Till exempel har hänvisningstrafik en studsfrekvens på 0% eller 100%. I genomsnitt är surfingstiderna alltid 0 sekunder. Inga nya sessioner kommer från samma webbbesök. Ett annat viktigt sätt att upptäcka det är målsidor . De flesta webbutvecklare som gör spökspampp använder väldigt flytande knappar för att se till att deras robotar hittar platsen att klicka.

I andra fall kan spamfiltren som finns i Google Analytics upptäcka remissspam. Det är viktigt att använda avancerade spamfilter för att styra sådana webbbesök samt trafik från domäner som Darodar spokes referrer.

Slutsats

Hänvisningsskräppost kan skingra din webbplatsdata, och desorientera dina digitala marknadsföring ansträngningar. Det är viktigt att använda säkra e-postplattformar för att hålla bort referensspam. Till exempel kan Darodar spokes referrer generera trafikdata på din webbplats, vilket kanske inte speglar dina webbesök.

November 26, 2017