Back to Question Center
0

Semalt Expert: Hänvisningslista

1 answers:

En av de vanligaste problemen i analysundersökningar är att människor inte får en uppfattning om vad som är listan med borttagning av hänvisning och hur man utnyttjar det optimalt. Först och främst behöver vi veta vad den här listan med undantagslistor är. När Google lanserade den senaste versionen av Google Analytics hävdade den att listan med hänvisningslänkning inkluderades i Analytics. Det är lätt för varje användare att hitta den här listan. du måste hitta den i egenskapsinställningarna - buy counterfeit gb pounds. Först och främst bör du navigera till administratörsdelen och gå till spårningsinformationen där hänvisningslista är närvarande. Du ska klicka på länken för hänvisningslåda och klicka på knappen Skapa domän.

Nik Chaykovskiy, den Semalt Senior Customer Succes Manager, säger att det finns ett stort antal problem som kan lösas med listan över uteslutningar. Använd därför det för att lösa följande problem:

Själv Övergångar

Självreferenser är ett av de mest framträdande och viktiga frågorna i Google Analytics. För att lösa detta problem bör du klicka på hänvisningsrapporten och lokalisera din webbplats där. Här kan du justera analys och revision enligt dina krav.

Tredjepartsverktyg

När det gäller att använda verktyg från tredje part, bör du utföra ett antal uppgifter. Om du försöker justera PayPal, Freshdesk och Eventbrite med din webbplats, se till att deras ikoner och länkar är korrekt inkluderade och krediten går direkt till ditt personliga konto. Omvandlingarna ska inte krediteras på tredje parts webbplatser. Om du till exempel äger en webbplats för händelsehantering eller fotografering, bör du försöka Eventbrite för det och registrera dig för en konto omedelbart. När besökarna på din webbplats försöker göra en beställning kommer de enkelt att skicka pengar till det här kontot, vilket så småningom kan komma till din egen bank.

Hur hjälper det?

Det är obligatoriskt att använda listan med undantagslistor, utan det kan du inte få besökare av hög kvalitet för din webbplats. Om du inte vill ha några länkar för att generera trafik till din webbplats, bör du inaktivera det här alternativet eller utesluta domänen från din lista med borttagningsskydd. Låt oss anta att vissa besökare kommer till din webbplats via sociala medier, Twitter eller Facebook, och du vill att de ska flytta på tredje parts webbplatser. För detta måste du inkludera listan över uteslutningar, så att en ny session startas på nolltid.

Begränsningar

Listan med undantag för hänvisning kan begränsa din session och antalet besökare. Om du vill veta vilken typ av besökare som har kommit till din webbplats och vad är deras källor, bör du skapa spårningskoder för domäner och infoga dem på din webbplatss olika sidor. Det är sällsynt när en webbplats i listan över uteslutningar inte låter dig se vilken typ av besökare som kommer till din webbplats. Du kan spåra och spela in sina aktiviteter och därigenom förhindra okända eller riskabla IP-adresser att skicka trafik.

Under en tid kan du se att din webbplats får besökare, men deras ankomst kommer att stoppas när du justerar inställningarna och de kommer aldrig att komma till din webbplats.

November 23, 2017