Back to Question Center
0

Semalt Expert på 7 SEO Essentials när du optimerar din webbplats

1 answers:

Sökmotoroptimering (SEO) är väsentlig. Det hjälper dig att placera din webbplats så att den hittas när potentiella köpare letar efter tjänster du erbjuder (vilket är en kritisk punkt i köpprocessen).

Vad söker Google, Yahoo, Bing och andra sökmotorer efter? Hur bygger du en webbplats som tilltalar både sökmotorer s och människor lika?

Ryan Johnson, Senior Sales Manager för Semalt , förklarar här hur kommer SEO att göra din webbtillgänglighet lönsam.

Den perfekta analogin

Du kan inte förvänta dig att uppnå mycket om du hoppa över grunderna i SEO. Faktum är att det är likvärdigt med att spendera pengar på snygga kläder, smycken och skor medan du hoppar på att borsta tänderna, kamma håret och ta en dusch - european access control manufacturers. Det är en fruktlös strävan. Tillbaka till saken till hands. Syftet med grundläggande SEO är inte att fuska sökmotorer. I stället är det dess syfte att erbjuda användaren en bra upplevelse och kommunicera din avsikt att söka motorer så att de kan rekommendera din webbplats.

Med det i åtanke är här de viktigaste:

# Din hemsida är tårta

Dina länkar, sociala medier engagemang och betalda sökningar är glasyren på tårtan, som definitivt inte kan göra utan socker med visst innehåll, webbplatsstruktur, innehållshanteringssystem och informationsarkitektur. sockret, du har inte tårta

#Vad söker sökmotorerna?

Sökmotorer försöker vara relevanta. Det innebär att de gör sitt bästa för att hänvisa användaren till innehållet eller webbplatsen som är relevant för vad de kanske söker. Så, hur bestämmer Google, Bing, Yahoo detta? Tja, de anser att

  • innehållet - bestämt av temat, beskrivning, titlar och textskriven
  • prestanda - sidlastningshastighet
  • myndighet
  • användarupplevelse

#Avoid detta förblir i de goda böckerna

Sökmotorer söker inte:

  • nyckelord fyllt innehåll
  • köpta länkar - det här kommer inte få dig någonstans
  • Dålig användarupplevelse - Undvik för många annonser

#Tillkänn din affärsmodell

Även om detta är ganska uppenbart, skulle du bli överraskad av de många som inte tar itu med. De vet bara inte vad de vill ha. Fråga dig själv vad dina mål är, vilka tillgångar står till ditt förfogande, skulderna och definiera vad som utgör en omvandling för dig.

# Optimera för flera kanaler

Korrekt nyckelord utnyttjande bör inte bara reserveras för on-site grejer. Detsamma bör gälla för andra plattformar. Detta berör ditt sociala medier engagemang, e-postmarknadsföring och TV / radio annonser plus naturligtvis utskriftsmedia.

#Välj en bra domän

Försök att vara konsekvent genom att använda domäner med underrotsmappar som example.com/seo i stället för underdomäner som seo.example. Försök att behålla en domän som äldre ses som bättre än nyare.

#Optimera för olika enheter

Din webbplats ska optimeras för korrekt visning på vilken enhet som helst. Och kom ihåg att skapa rikt innehåll som video eller till och med gifs.

November 24, 2017