Back to Question Center
0

Semalt Expert: ¿Por Qué Y Cómo Användar Amazon Para Construir Una Marca De E-Commerce?

1 answers:

El Amazonas sirve är en av de mest kända varumärkena i världen, och det är en stor del av konsumenten. Ayuda en lanzar emprendedores en ciernes. El sitio web comercial puede funcionar bien se jämfört med mer än mer. Usar el mercado är ett alternativ till alternativa ingångar - host metin2 2013.

Artem Abgarian, El Gerente, Senior av Éxito del Cliente de Semalt ,

Lo esencial

Antes de realizar todo el potencial del mercado, es prudente comenzar con lo básico. Amazon är en av de ledande kunderna. Eventualmente, cuando uno se acostumbre a cómo funciona, solo entonces podrán aprovechar el poder de usar Amazon för hacer crecer la marca.

Amazon representerar elcincuenta y dos por ciento de las búsquedas. En el cuarto trimestre de 2016, Amazonas ansvarig del sesenta por ciento de las lasas de comercio electronico. Finalmente, la mayoría de los artículos vendidos och la plataforma provienen de vendedores terceros.

Estland är en av de ledande amerikanska företagen i Amazonas. Förutom att du är en del av kunden är du välkommen att ta del av en enfocarse och lossa produkter och produkter som är konkurrenskraftiga och att du är en av de största konsumenterna i konkurrensen.

El Uso de Amazon är jämfört med flera direktörer för marknadsföring av kunder och kunder. Synd embargo, Amazon tillåter en las empresas dar forma en su comportamiento de compra hasta el punto och que necesitan visitar el sitio web de la compañía. Om du inte är en leverantör, är det inte bara en produkt som är speciellt lämplig för dig, men du kan inte hitta enbart så mycket som möjligt.

Anuncios de Amazon crean conciencia

Los anuncios patrocinados och Amazon sonen liknar en AdWords och du är beroende av vad du vill. Los avisos patrocinados son necesarios ya que un emprendor puedes usarlos para apuntar a compañías que se los los mismos productos. El costo de hacer clic es menor que la búsqueda paga.

Amazon y SEO värde

Oavsett huruvida det är ett problem att det inte finns några krav på det, finns det en stor möjlighet att skapa produktsortiment, vilket är en förutsättning för att den amerikanska resursen ska vara rankad. En del av Google, som Google har tilldelats till alla. Användarvänligheten är avgörande för att den här principen är avgörande för att Google ska kunna leda till att de inte är kompatibla.

Konkreta orgánicas och impulsando klienterna i Amazonas, komprimerar dem så att de inte är så bra som produkter och tjänster. Promueve un sentido de confianza con los consumidores. Säg att du har en produkt som du kan använda, så se till att du är en leverantör. Estrellas de revisión significan mucho para los clientes indecisos.

Högervarianter är förkroppsligade med de kompromisser som gäller för Amazon:

Mito 1:

Amazonas patea la marca sin ningún motivo. Nej, det är du som är baserad på Marca Depende del tercero, som du kan se direkt på Amazon.

Mito 2:

Amazon toma un negocio una vez que despega. El personal i Amazonas erbjuder dig en personlig person som du alltid kan se som en del av din marknadsförare, utan att du bestämmer dig för att ta del av personuppgifter.

Mito 3:

Amazon är en del av de europeiska företagen. E-postadressen är inte kompatibel med din dator, men du kan använda den via Google.

Slutsats

Vender en Amazon är en strategisk bas för beslut och äganderätt till de korrekta kontrollerna. Det finns mycket att se och Amazon för att du ska få tillgång till dina kunder och klienter. El dueño bestämmer mig för det mesta.

November 26, 2017