Back to Question Center
0

Semalt Expert skisserar typerna av Internetbedrägerier och sätt att undvika dem

1 answers:

Internet är en stor resurs för alla. Många företagare tar uppe-handelsplattform som den nya marknadsföringsmetoden. Med webben finns det obegränsad chans och möjlighet till eventuell start. Stora företag hartog upp detta tillfälle och gjorde många webbplatser. Marknadsföringsteknik som sökmotoroptimering hjälper till att starta en start på nätetoch ta form. Människor och företag kan inse några adekvata vinster från de miljoner kundens internetleveranser.

Men som människor tänker på att skapa webbplatser, cyberkriminella som hackare ochbedrägerier utför olika typer av internetbedrägeri online. Som ett resultat måste alla vara försiktiga med dessa typer av brott. De kan ta bortmed dem massiva mängder av medel, liksom att begå andra oönskade brott online.

Andrew Dyhan, experten från Semalt Digital Services, har skräddarsydd vissa typer av internetbedrägerier som kan möta dig och sätt som du kan använda för att undvika dem.

1. Kreditkort bedrägeri

Många hackare riktar sig till kommersiella webbplatser och andra online-plattformar för kreditkort.Stöld kreditkort kan ge hackare tillgång till miljontals kund dollar. Dessutom säljer de de stulna kreditkorten online i mörkt nätmarknader som Outlaw. Det är viktigt att vara uppmärksam på hackingsmetoder som SQL Injection och andra sätt som svindlarna äventyrarsäkerhet för online-transaktioner..Dessutom är det viktigt att sensibilisera dina kunder på de metoder som dessa brottslingar använder för att stjäla kortoch hålla sina kreditkort säkra. Dessutom lägger du endast kortinformation på pålitliga webbplatser.

2. Bedrägerier och e-postmeddelanden

E-postmeddelanden ger en säker kanal för att svindlarna når sina mål. I andrafall kan de utföra massspams som tillåter bedrägerier att få folk att förlora tusentals dollar på nätet. Du borde undvika e-postmeddelanden som kommerfrån obekräftade källor. I andra fall kan du använda några avancerade spamfilter som finns i några av de säkra e-postsystemen. Sådana enkla åtgärderkan skydda din e-handel verksamhet från effekten av internet bedrägerier och andra typer av attacker. Du borde hålla din hemsida fri från dessaliksom andra typer av attacker.

3. Phishing

Denna typ av internetbedrägeri innebär att man lurar på att ge information omen falsk sida. Majoriteten av spamangreppen innehåller phishing-sidor och andra typer av potentiellt skadliga länkar. I andra fall,spammare kan lägga bilagor som innehåller trojaner i ett e-postmeddelande. Dessa virus kan utföra många effekter på måldatorn som webbläsaredataintrång. De kan också använda phishing-tekniker för att rikta människor till falska betalningssidor, som kan stjäla kreditkortsinformation från andra brott.

Slutsats

Det finns alla typer av individer på nätet. Som människor gör alla möjliga fördelaruppstart på nätet, andra personer med dåliga avsikter gör metoder för att utföra sina brott. Till exempel, människor håller sina chanser att hjälpaandra med kommersiella webbplatser. Å andra sidan kan hackare hacka och ta bort pengar från kunder samt att fälla ner webbplatsen. Dettaguide kan hjälpa dig att undvika internetbedrägerier som kan möta dig som penningtvätt. Säkerheten på din webbplats och din kunds säkerhetligger i dina händer Source .

November 23, 2017