Back to Question Center
0

Semalt Expert - Tips om hur du stoppar Google från att krypa din WordPress-webbplats

1 answers:

Blockering sökmotorer från indexering av din webbplats tillfälligt tills du är bortom utvecklingsfasen är av yttersta vikt när det gäller marknadsföring på nätet. Som webbplatsägare är ditt primära mål att få Google index din webbplats och ranka högt i algoritmerna så tidigt som möjligt.

Efter att du har installerat din WordPress, är det första du bör göra att stoppa Google från att krypa på din webbplats. Det tidiga stadiet att utveckla din webbplats kan bli rörigt och förstöra dina framtida insatser på att arbeta som marknadsföringskonsult. Det första som träffar de flesta webbmästarnas sinnen efter att ha startat processen med att utveckla webbplatser driver trafik och inbjuder bots och crawlers att indexera sina webbplatser.

Hur blockerar du sökmotorer och stoppar Google från att krypa på din webbplats? Detta är en fråga som träffar många webbansvariga sinnen.

Igor Gamanenko, en toppexpert från Semalt , ger dig några tips och tips om hur du stoppar sökmotorer och Google från att genomsöka din webbplats för att bana din webbplats utveckling.

Använda lösenord för att skydda din webbplats via cPanel

Betydelsen av att skydda din nya webbplats med ett lösenord och stoppa Google från att krypa det kan betonas tillräckligt bra. Du vill inte att sökmotorer förstör din webbplats i utvecklingsfasen. Som webbplatsägare kan du enkelt skydda dina registerfiler från din cPanel dashboard. Webbrobotar som Google misslyckas med att indexera och komma åt registerfiler skyddade av ett lösenord. För att lösenordsskydda din fil,

a) Starta ditt cPanel-konto och välj "Lösenordsskydda kataloger"

b) Öppna dina konton "Hemsida" och klicka på "Gå". '

c) Välj den plats där din WordPress är installerad

d) Välj genom "Lösenordsskydda den här katalogen" och skriv ett namn på katalogen som ska skyddas i nästa ruta. Klicka på "Spara" knappen

e) Efter att ha fått en framgångskod, gå tillbaka till instrumentpanelen och skapa ett nytt användarnamn och lösenord. Klicka på "Ändra behörig användare / lägg till" för att tillfälligt stoppa Google från att krypa din webbplats

Använda Robots.txt-fil för att blockera sökmotorer

För att blockera andra sökmotorer och Google från att krypta en indexering av din webbplats, generera och ladda upp din genererade robots.txt-fil manuellt till webbplatsens katalog och instruera sökmotorer och att Google inte indexerar din webbplats.

Det andra alternativet är att använda den inbyggda funktionen på din installerade WordPress för att instruera sökmotorer om att inte genomsöka din webbplats. Att utföra detta,

a) Öppna din WordPress instrumentpanel och klicka på "Inställningar" och välj sedan "Läsa."

b) Välj "Avskräcka sökmotorer från att indexera den här webbplatsen" och klicka på "Spara ändringar" för att blockera alla sökmotorer från att krypa din webbplats tillfälligt.

Lösenordsskydda din webbplats med ett WordPress-plugin

Som webbansvarig kan du använda ett WordPress-plugin för att stoppa Google från att krypa din webbplats. Det är dock lämpligt att använda ett uppdaterat plugin för att uppnå effektiva resultat. Aktivera ditt plugin och klicka på 'Inställningar'. Starta ditt plugin och ange ditt nya lösenord. Klicka på "Spara ändringar" -knappen för att blockera sökmotorer från att krypa på din webbplats.

Det är av yttersta vikt när du håller dina webbsidor och statistik säkra när det gäller digital marknadsföring . Att blockera Googles sökmotor från att krypa och indexera din webbplats ger dig gott om tid att utveckla det och uppnå rena data i realtid. Använd de ovan angivna tipsen för att stoppa Google och andra sökmotorer från att indexera din webbplats tillfälligt Source .

November 26, 2017