Back to Question Center
0

Semalt: Fantastiska tips och tricks för att skydda mot webbplatsangrepp

1 answers:

Hacking är en stor risk för att de flesta företag eller ens människor står inför i sin dagliga dagaktiviteter. En hacker har kunskap om att få tillgång till personlig information genom att skapa en tillfällig webbserver som inte är legitimoch använder en server som en spam-sändare. Hackare riktar sig mestadels till webbplatser som bara har grundläggande säkerhet.

Nik Chaykovskiy, Senior Customer Success Manager of Semalt ,vet hur man förhindrar cyberkriminella från att hacka

Uppdaterad programvara

Det är viktigt att uppdatera hela webbplatsens programvara så ofta som möjligt. Den här vägen,systemet skyddar användaren och hindrar hackare från att komma åt webbplatsen. Följaktligen är det omöjligt för angriparna att få fjärrkontrollfå tillgång till och använda den mot ägaren. Man kan använda CMS-leverantörer som Magento som levererar uppdateringar och plug-ins som webbplatser vanligenanvända sig av. Att vidta sådana åtgärder sätter platsägaren ett steg framåt för att förhindra hackare som har skadlig avsikt att få tillbaka dörren till en webbplats.

Installera säkerhetsinställningar

Efter uppdatering av all mjukvara, se till att dubbelklädda webbplatsen genom att installerasäkerhets plugins som iThemes som kan upptäcka någon form av hacking och fixa det. SiteLocks webbplats säkerhetslösning kan identifiera ochta bort alla eventuellt oönskade program och identifiera eventuella smutthål som skapats.

Använd HTTPS

Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) är ett säkerhetsprotokoll som garanterarkryptering av all kommunikation som vidarebefordras mellan webbläsaren och webbplatsen. Dess syfte är att upprätthålla integriteten av mycket konfidentiellinformation som kreditkortsdata och lösenord..Experter rekommenderar att nätbutiker använder detta förslag till sina portaler. TillKontrollera mer säkerhet, en användare ska använda HTTPS i samband med SSL-säkerhet och transportlagssäkerhet.

SQL-injektion

SQL Injection attack är när en hackare kan få tillgång till en användares mest vitalainformation med hjälp av en webbadressparameter eller ett webbformulär. För att förhindra SQL-injektionsattacker måste man använda parametrerade frågor. De ser till attEn webbplatsens källkod har tillräckligt med parametrar för att förhindra att det finns öppet utrymme för hackare att förstöra.

Använd innehållsäkerhetspolicy

Cross-site scripting (XSS) är vanligtvis en attack där en hackare kör skadligskript till en ackrediterad webbplats. Parameteriserade frågor är verktyg som används för att förhindra dessa attacker, så att inget utrymme återstår ledigtför hackare att logga in. Innehållsskyddspolicyer är också avgörande för att förhindra XSS-attacker, eftersom de tillåter inträde från specifika domäner.Webbläsaren godkänner bara och tillåter inmatning till en exakt manuskälla. CSP identifierar webbläsare som är giltiga och de som är förfalskade.

Säkra lösenord

Det är viktigt för webbplatsägaren att använda o komplexa lösenord som hackare inte kanlätt identifiera. Det händer bara om en ägare kombinerar specialtecken, siffror och bokstäver för deras lösenord.

Camouflage Admin-katalogerna

Hackare kan skanna administratörskatalogerna och registren via en webbserver.De kan söka efter namn som "access", vilket ökar hackarens potential att försvaga webbplatsens säkerhet. För att minska risken förOm detta inträffar, se till att byta namn på alla adminmappar.

Slutsats

Det är klokt att vara på den säkra sidan genom att betala topp dollar för de bästa säkerhetsresurserna.Diskuterad ovan är sju av de bästa tipsen som bör starta webbplatsen Source .

November 23, 2017