Back to Question Center
0

Semalt förklarar hur man skapar ett filter i Google Analytics

1 answers:

Google Analytics är en känd och välkänd tjänst som låter dig visa information och all information samt statistik om hur användarna beter sig på din webbplats. Filter som finns i Google Analytics är lätta att konfigurera och kan skapas när som helst. Här kan du utesluta eller inkludera de data som dina analyser rapporterar om. När du till exempel har skapat filter som utesluter några IP-adresser och dina redaktörers interna protokoll är det risk att filerna inte fungerar korrekt och bör ändras så tidigt som möjligt. Du kan skapa filter som utesluter data från specifika städer eller länder.

Ross Barber, Semalt Customer Success Manager, säger att med filter i Google Analytics är det möjligt för alla att inkludera eller utesluta en specifik webbplats, vilket säkerställer kvaliteten på sina åsikter och träffar - winterschule laufenn. Google Analytics ger dig många chanser att definiera dina filter med värdefull och användbar information. Du kan justera inställningarna och göra det mer avancerade för att få bästa och lämpliga resultat.

Skapa ett fördefinierat filter eller anpassat filter

För att skapa ett fördefinierat filter eller ett anpassat filter, bör du tillåta din Google Analytics någon tid så att den kan förbereda rapporter för dig. Om du till exempel har en webbplats som säljer babyprodukter men du bara vill få visningar från vissa länder eller städer, måste du utesluta alla andra platser och justera dina inställningar i enlighet därmed. Det skulle inte vara fel att säga att de anpassade filtren har ett stort antal alternativ och funktioner att välja mellan. De låter dig ställa in dina filter så att du kan utesluta eller inkludera besök baserat på webbläsare och platser, deras anslutningshastighet, geografi och andra egenskaper. Om du till exempel har organiserat lokala rapporteringshändelser via din webbplats kan du filtrera besökarna från din egen stad eller stad för att få lämpliga resultat.

Välj alternativknappen för din önskade filtertyp

Det är mycket viktigt att komma ihåg att du alltid ska välja alternativknappen för dina filtertyper för att få de önskade resultaten. De inkluderar och utesluter alternativ kan du ange vissa uppgifter, och du kan förbereda dina Google Analytics-rapporter i enlighet därmed. Om du inte vill att vissa personer i specifika länder eller städer ska besöka dina webbsidor, kan du helt enkelt blockera deras IP-adresser. För detta ska du skriva namnet på staden i filtersektionen och klicka på avaktivera-knappen. Dessutom kan du med små och stora knappar ange vissa data för att inkludera eller utesluta från filtren. Om du inte vill att några städer ska navigera eller se din webbplats, kan du helt enkelt blockera dessa städer genom att skriva namnet i avsnittet Inkludera. Det här alternativet är användbart för personer som vill ha landsmålade visningar på sina webbsidor och vill se till att allt är äkta, äkta och upp till märket. Alternativen "Sök och ersätt" låter dig anpassa hur dina data visas i Google Analytics. Du kan dela upp det här avsnittet i olika kategorier baserat på dina krav och kan ersätta de inaktiva filteren med de aktiva för bättre och bättre resultat.

November 23, 2017