Back to Question Center
0

Semalt förklarar hur man skyddar din webbplats från att ha hackats

1 answers:

Internet är en stor resurs som har obegränsad kapacitet. Som ett resultat onlineplattformen erbjuder många sätt genom vilka märken och organisationer som kan möta sin publik samt den obegränsade marknadsplatsen.Många företagare tar upp e-handelsmetoden för att skapa sina webbplatser och driva sina marknadsföringskampanjer - make me a logo free online. Det finns ocksåmånga bloggare med många framgångsrika bloggar på nätet. När du kör e-handelsplatser är deras säkerhet en faktor bland många andra somdu måste överväga.

När vi gör webbplatser fokuserar vi på service, kundnöjdhet ochUX-överklagandet. De flesta marknadsföringsteknikerna som webbplatser använder brukar innehålla sökmotoroptimering (SEO) metoder som nyckelordsök och koppling. Den potential som en hacker besitter mot en webbplats är inte en idé som passerar de flesta personers sinne.

När man lär sig hur man förhindrar brutna kraftattacker är det viktigt att lära sig litetekniker som kan förhindra några vanliga hackor. Nik Chaykovskiy, Senior Kundsucceschef på Semalt Digital Services, presenterar uppmärksamma vanliga sårbarheter och sätt att undvika dem:

  • Information läckage.

Den här attacken kan innehålla felmeddelanden såväl som online arkiveringsformulär. När du gör en webbplats,Det är viktigt att namnfälten är tomma eller tomma. Den här funktionen kan neka en hacker någon värdefull information som de kan använda tillautomatisera sina attacker. I andra fall måste felmeddelanden vara användarvänliga ord. Några misstag kan ge hackare en uppfattning omsystemets sårbarhet..

  • Konto låsning.

Med den här funktionen kan ett konto låsa ut efter att ha försökt flera inloggningsförsök.Att tillåta några begränsade försök ger användarens konto för offret några säkerhetsfördelar över hackaren. Att använda ett säkert lösenord kan varaen viktig åtgärd som människor kan använda för att förbättra säkerheten på sina webbplatser. Captcha-koder kan också förhindra automatiska inloggningar somkan komma från bots. De ser också till att det är en riktig person som använder webbplatsen, inte en robot.

  • Lösenordskomplexitet.

Det är viktigt att använda ett säkert lösenord speciellt på administratörspanelen på din webbplats.Ett säkert lösenord kan förhindra din webbplats från vanliga enkla attacker. Ett lösenord som 12345 är osäkert och kan leda till en naturlig attack.Det är viktigt att använda lösenordsgeneratorer för att komma fram till ett unikt passord. Det är också viktigt att du ändrar ditt lösenord. Dukan förbättra säkerheten på din webbplats på det här sättet.

Slutsats

Det finns många sätt på vilka hackare kan hitta sin väg till en webbplats. Några avde vanligaste sätten genom vilka hackare hacka en webbplats inkluderar SQL Injection samt Cross Site Scripting. Det är viktigtför att förbättra säkerheten för din webbplats samt dina kunders säkerhet genom de metoder som finns i ovanstående riktlinje.Du kan förstärka hur en webbplats fungerar och förhindra chansen att hackaren lyckas angripa webbplatsen.Säkerheten för onlineanvändningen av din webbplats ligger i administratörens händer. Hackare kan också stjäla värdefull kundinformationsåsom kreditkort. Det är viktigt att överväga denna aspekt när du utformar webbplatser.

November 23, 2017