Back to Question Center
0

Semalt Gids: Hur är din konkurrent ute i E-Commerce Company

1 answers:

Om e-handel-återförsäljaren måste du hålla tabbladen på tävlingen. Waarom? Tio första hjälper dig att förstå dynamiken i marknaden. Tio andra, du är bättre medvetna om saker när det gäller att skapa marknadsföringskampanjer och naturligtvis hjälper dig att skilja din företag från konkurrenter.

Met detta i gedachten ger Jason Adler, expert van Semalt Digital Services, de tips om hur du kan följa din konkurrensposition - reporting tools for mysql php tutorials.

Börja mött SEO

Organisera ett team för att se de SEO-taktik som du använder för konkurrenter. Upptäck antalet tillbaka länkar som de har plus plus lära vilka webbplatser de kopplar till. När du har fått dessa uppgifter, närmar dig de webbplatser som dina konkurrenter hänvisar till och ser om att du kan kanalisera dem från din webbplats till din butik.

Ta detta exempel. När jag söker länkarna för våra kunder identifierar jag kundernas konkurrenter med hjälp av Semalt Analyzer. Det använder "Open Site Explorer" för alla webbplatser som de (samtidiga) kopplar samman för att ställa. Efter samlingen av dessa vitala uppgifter, undersöker jag om återkopplingar att fråga och allt som behövs för att planen ska utföras.

Se de sociala medierna av konkurrenter

Du måste också titta på dina konkurrenter på sociala medier för att identifiera deras innehållshanteringsstrategi. Det finns en fantastisk applikation som heter FollowerWonk, så att du kan kontrollera vilka som följer på Twitter och hur din egen sida riktar sig mot är. Tro det eller inte, FollowerWonk kan du även berätta vem du följer, din rival och även de som du följer båda. Om du ser en viss individ som du och din konkurrent följer, är det en chans att han eller hon är intresserad i din marknad och det är någon som är värt att förena.

Med en annan webbapplikation kan du med Buzzmo identifiera de mest delade innehållet (bilder, videor eller bloggar) på de sociala medierna från din konkurrent. Använd dessa uppgifter för att brainstormen på nya idéer för dina egna sociala medier sidor.

Överväg användarervärden

Antag att du är en användare via webbplatsen för din konkurrent genom att det verkligen ska besökas. Identifiera en artikel på katalogen, lägg till till din varukorg och fortsätt med utcheckningen. Hur lätt var det? Duurde het lang? Försök samma med att lämna in klagomål / frågor och kontrollera om din webbplats överskrider eller inte. Du kan också kontrollera vilka kunder som ska övergå från din verksamhet. Trustpilot-plattformen skulle hjälpa dig att göra det bekvämt.

Sinnförsäljning och marknadsföring

Leta upp försäljnings- och marknadsföringsförsök av dina rivaler för att skilja dina egna praktiker. Den första handlingen skulle kunna anmäla sig till deras nyhetsbrev om de senaste erbjudanden och kampanjer att få. Ett annat tillvägagångssätt kan skapa en privat Twitter-lista för konkurrenter av Google Alerts inom ramen för alla uppdateringar. Detta fungerar i realtid.

Även om de flesta jämförelserna kan göras online finns det några fall där offline kan göras. Exempelvis, om du inbjuder till en kurs eller konferens, fråga en valfri person om att delta i evenemanget av deras uppfattningar om dina tjänster. Vad har de att säga om din konkurrens? Använd denna information och dina egna observationer för att improvisera.

November 26, 2017