Back to Question Center
0

Semalt hjälper till att lära sig SEO enkelt och snabbt

1 answers:

För att lära sig om hur man kan utveckla SEO år 2017 måste de lära sig flera snabba och lätta koncept för att driva det framgångsrikt. I slutet av allt borde man veta hur man genomför sökordsforskning och analys, lära sig att skapa länkar och spåra alla sina framsteg, och slutligen lära sig innehållsoptimering.

Här tittar Oliver King, kundsucceschefen för Semalt , en titt på några praktiska tips i detta avseende - all jackpots casino no deposit.

För att fullständigt förstå SEO-marknadsföring år 2017 måste man bekanta sig med webbläsarna, särskilt Mozilla Firefox, eftersom det är den enda som Rank Checker installerar ensam. Vidare är det viktigt att använda Microsoft Excel, eftersom det finns en tid när man måste lista sökord på den och rangordna dem med hjälp av formler. Slutligen en fungerande internetanslutning.

Beskrivning

Människor gör sökmotor optimering ljud så svårt. I motsats till populär tro kräver SEO inte en webbplatsägare att köpa dyr programvara eller hyra en dyr byrå för att se den igenom. Det är en gör-det-själv-typ av uppgift. Genom att förstå hur man går igenom det och hur det fungerar blir det lättare att göra tweaks till webbplatsen för att säkerställa att den rankas högre på sökmotorens resultatsida. Genom att göra det finns det en garanti för ökad trafik eftersom det får fler klick och besök. I slutändan, om webbplatsen är för online-verksamhet, kommer ägaren att uppleva viss betydande tillväxt.

Det finns webbplatser och kurser tillgängliga för studenter som hjälper människor att lära sig hur man optimerar SEO utan att behöva spendera en dime. De vanligaste punkterna som de lär sig är:

  • Hur man snabbt undersöker nyckelord som säkert kommer att locka till sig den mest relevanta publiken
  • Hur man omarbetar webbinnehåll för att inkludera andra sökmotorer än Google
  • Hur man skapar länkar som omdirigerar trafiken tillbaka till webbplatsen
  • Hur man övervakar och spårar framstegen hos SEO

Hur man mästar sökmotoroptimering

Kursen innehåller dussintals videor som är lätta att förstå, och alla hjälper till att avslöja hemligheterna för att erövra SEO-praxis. Videon är tillgängliga online för enkelhets skull. Utöver detta finns det periodiska frågesporter som är utformade för att hjälpa till med förståelsen och hålla studenten motiverad att hålla sig uppmärksam.

Kursöversikt

Alla med en liten aning om SEO vet att hemligheten till framgångsrikt genomförande är nyckelord. Kursen börjar med att titta på de vanliga strategierna för att hitta nyckelord som är relevanta för målgruppen. Efter att ha avslutat detta, är nästa steg att analysera sökorden och prioritera dem sedan baserat på anställning och popularitet. Steget är väldigt mycket eftersom det påverkar effektiviteten. Kursen innehåller en klass om hur man beräknar sökordseffektivitetsindexet (KEI).

Eleverna kommer nu att ha en lång lista med nyckelord, och nästa steg kommer att vara att lära dem om hur man optimerar innehållet. Här granskar klassen hur man ska inkludera sökorden i innehållet på webbplatsen och hur man använder varje sökord på en annan sida. Det finns också en session där handledare kommer att se över skillnaderna mellan de stora sökmotorerna.

Efter innehållsoptimering är nästa steg att locka trafik och sökrobotar. Kursen innehåller också en djupare titt på hur människor kan bygga upp länkar till deras hemsida.

November 24, 2017