Back to Question Center
0

Semalt: Hur Blockera Knappar För Hemsida Referral Traffic

1 answers:

Om din webbplats får oönskade och misstänkta referensbesök från knapparna -för-website.com kan ditt företag bli förstört, och du är inte den enda personen som står inför detta problem. Knappar - för-website.com är en webbplats som engagerar användare i referreringsspam och indexerar sina egna webbplatser med din Google Analytics-data - sailun pneumatici invernali. Knappar för webbplats används ofta av spammarna för att främja ett antal falska webbplatser, och det ökar sin rang i Bing, Yahoo och Google.

Igor Gamanenko, en toppexpert från Semalt , säger att den här knappen-for-website.com hänvisningsskräppost kan orsaka många oönskade problem. Först och främst kan hänvisningsskräppost förstöra Google Analytics-statistiken, t.ex. uppgifter om målgrupp, förvärv och beteende hos tjänsten. Vidare kan hänvisningsskräppost förstöra det geografiska läget, studsfrekvensen och alla saker som finns i ditt Google Analytics-konto.

Webbmästare klagar ofta på att deras webbplatsdata, särskilt avvisningsfrekvensen, påverkas av hänvisningsspamnet eftersom spamadresserna landar på några få sidor och lämnar webbplatsen inom några sekunder. Referrer spam visas i ditt Google Analytics-konto och förstör webbplatsens rankning inom några dagar.

Introduktion till knappar-för-website.com:

Knapparna-for-website.com riktar sig huvudsakligen till webbplatsens analytiska data och har utformats för att tillverka de upprepade förfrågningarna på dina webbsidor vid en viss tidpunkt. Malware, bots och all svart hatt taktik är en del av referrer spam. Spammarna drar nytta av denna teknik för att generera intäkter. Det hjälper dem att marknadsföra sina egna webbplatser och förbättrar deras webbplatser rankning i sökmotorresultaten genom att skapa kvalitet bakåtlänkar till deras webbplatser på webbplatsens data. Nackdelen med den här tekniken är att hänvisningarna till knappar-för-website.com stör Google Analytics-statistiken och alla andra mätvärden. De använder också din webbplatss bandbredd och skapar upprepade förfrågningar för att förvirra dig och ditt Google Analytics-konto. Således kan vi säga att referreringsskräppan är en tvivelaktig teknik som används för att främja spammarnas innehåll. De riktar in dina webbplatser för att skicka kvalitetstrafik till sina egna webbsidor. Spammare och hackare vill marknadsföra sina webbsidor och försöka locka folk till sina produkter och tjänster. De vill också öka sin webbplats rang på Google genom att skapa kvalitet bakåtlänkar. De utför den här uppgiften genom att logga in på webbplatsens åtkomstlogg, som krypas av Google och verkar vara spamwebbplatsen.

Du bör komma ihåg att knappar-för-website.com inte är en farlig webbplats så länge du klickar på relevanta länkar. Det kan skapa problem för dina besökare och kommer att lura ditt Google Analytics-konto. I vissa situationer använder knappar-för-website.com upp din webbplats bandbredd och skickar flera förfrågningar till din webbplats.

Blockering av knappar-for-website.com hänvisar trafik i Google Analytics-kontot:

Om du vill blockera knapparna-for-website.com hänvisningsskräppost i ditt Google Analytics-konto, bör du komma ihåg dessa saker. Låt mig här berätta att blockering av knapparna-for-website.com-spam i Google Analytics-konto genom att skapa filtren kan maskera spam-webbadresserna. Du kan också förhindra det i din .htaccess-fil. Gå till administratörsdelen i ditt Google Analytics-konto och klicka på alternativet Nytt filter för att skapa nya filter. Här borde du lägga till domännamnen buttons-for-website.com som det primära filternamnet och välj alternativet Anpassat filter.

Blockera knapparna-for-website.com hänvisar spam med .htaccess-filen

Om du vill blockera knapparna-for-website.com hänvisningsspam med din .htacess-fil måste du lägga till den här koden.

## SITER REFERRER BANNING

RewriteCond% {HTTP-REFERER} knappar-för-website.com [NC, OR]

RewriteRule. * - [F]

November 26, 2017