Back to Question Center
0

Semalt: Hur du är säker på att din webbplats är säker från Hacker Attacks

1 answers:

Läckage av personlig information är en växande utmaning för internetanvändarna. DeInformationen inkluderar kändisar nakenbilder, kreditkortsinformation, regeringsdata, e-postadresser och lösenord. Detta innebär attvärlden av hackare har dominerat internet på alla nivåer. Newbies kanske inte förstår hur deras bloggar eller webbplatser kan hackas utankreditkortsinformationen. Men hackare är angelägna om att göra de icke-beskrivna platserna till skadliga spionbots, vandaliserande känsliga användare "information utan din vetskap - rilastil bioclin. Dessutom kan de hacka in i newbie-databaser och manipulera eller förstöra viktiga data ochinjicera skadliga länkar eller kapa värdserver.

Här är enkla steg som erbjuds av Michael Brown, kundsucceschef på Semalt Digitala tjänster, du kan använda för att hålla hackare i bukt:

  • Först uppdatera all din programvara. En webbplatsägare måste försäkra sig om att någon del avProgramvaran de använder är aktuell oavsett om deras webbplatser skapades från början eller genom att bygga en DIY-webbplats på en tredje partnyckelfärdig plattform. CMS-leverantörer som Joomla och WordPress arbetar alltid för att släppa vanliga uppdateringar och korrigeringar, vilket gör programvaran mindreutsatt för hacks. Se till att du installerar uppdateringarna och kör den senaste versionen som stöder din webbplats hela tiden.
  • För det andra skapa skikt av säkerhet kring dina webbplatser..Precis som du körantivirus innan du surfar på webben på din dator måste du ha ett säkerhetssystem som fungerar som din webbplats första defensiva taktikmot attacker. Till exempel är Web Application Firewall ett viktigt defensivt verktyg. Den är avsedd att inspektera trafik och gräva ut någotskadlig begäran och därigenom skydda mot brutala kraftattacker SPAM, SQL-injektioner och Cross Site Scripting.
  • För det tredje, byt till Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTP). HTTP ärdet säkra kommunikationsprotokollet som används för att överföra känsligt innehåll mellan en webbserver och en webbplats. Protokollet lägger till SSL(Secure Sockets Layer) och TLS (Transport Layer Security) till en webbplats HTTP och därigenom säkra egen data och användare från hackningsattacker.
  • Använd sedan starka lösenord och ändra dem regelbundet. Det finns en ökningav brutala våldsattacker som korrekt gissar användarnamn och lösenord kombinationer. Användningen av starka lösenord är således ett effektivt sättav begränsande ordboksattacker och brutal kraft. Dessutom är starka lösenord viktiga för admin, databas och webbservern.
  • Slutligen gör administratorkataloger svåra att upptäcka. Hackare får tillgång tillen webbplats information genom att använda källkod och invaderande admin kataloger. De kan använda skript, som skannar alla kataloger på webbenserver för giveaway villkor som "login" eller "admin" och kompromissa din webbplats säkerhet genom att gå in i dessa mappar. Sålunda, se till attvälj oskadliga adminmappsnamn, som endast är kända för ditt utvecklingslag för att minska eventuella överträdelser.

Sammanfattningsvis kan webbsidor hackas i världen av onlinesäkerhet. Framgångsrikattacker skadar ägarens data utöver att äventyra användarens information. Dessutom kan attacker orsaka Google och andrasökmotorer att svartlista din webbsida för att undvika att sprida skadlig information över hela webben. Var alltid kvar på försiktighetssidan.Utför minst tre grundläggande steg som anges i denna artikel för att undvika att vara ett mål för hackare.

November 23, 2017