Back to Question Center
0

Semalt: Hur Optimalt Använd Kunt Göra Van SEO Och PR-Relation

1 answers:
Dokument

Digital marknadsföring är en komplex process. Door de jaren heen is de digitale marketingplatform ontwikkeld en nieuwe tactieken toegepast. Het internet är en konventionell panel där många företag dra nytta av det globala publikum - travail gestion du temps. SEO är huvudsakligen upptagen med den nya trafiken, webbplatsens auktoritet och sidans början per specifika nyckelord, som är mycket sökbara.

Å andra sidan använder PR-experter olika kommunikationstekniker och marknadsföringskanaler som är en metod för SEO och ranking. PR ansvarig ägare av detaljerade media listor. PR-proffs är journalister, webbansvariga och journalister. De når sina publiken genom att packande titlar, trendiga ämnen och förtrollande innehåll i sina publikationer.

Dessa två områden kan gå hand i hand och samverka för att förbättra arbetet. SEO analys kan göra det möjligt för PR-experter att komplettera och höja möjligheten att nå fler potentiella kunder. Å andra sidan kan kombinationen av PR-listor hjälpa SEO-teamet att skapa en ny målgrupp för att bygga och skapa auktoriserat webbinnehåll som är högt i sökmotorerna.

De kundsucceschefen Van Semalt , Michael Brown, slår ut hur dessa två lag kan arbeta tillsammans.

  1. Undervisning varandra

SEO-specialister har en fantastisk erfarenhet av innehålls marknadsföringsaspekter, såsom sökordssökning, länkbyggnad och optimerad webbutveckling. PR-experter har andra kampanjer som utvecklar omfattande mediautgivning, utvecklar kontakter med mediaagentschaps och unika brandingstekniker, vilket gör att de kan göra bra e-maillijsten. Dörr tillsammans att arbeta, läser SEO team hur de mediabedrijven arbetar och dra nytta av de utredningar som har skapats av PR-kampanjer. PR-teamet lär dig hur du kan hitta sökord i sökvolymen, liksom att skapa optimerade bloggar.

  1. Optimera van backlinks via PR-täckning

PR har potential att driva publiken för att skapa ett klick, framför allt på de flesta call-to-action-knappar. De flesta PR-länkar blir inte optimalt optimerade genom deras större påverkan. Dörrmedel av ömsesidigt förtjänt täckning kan dessa två lag kraftfulla backlänkar generera. SEO omfattar innehållselektion. PR omfattar val av information, medan SEO hjälper till att hålla PR-branding-meddelandena i överensstämmelse med de bästa sökmotorens synlighet.

  1. Afdeling Werk en Specialisatie

Att kombinera PR och SEO kan hjälpa till med att flytta fokusen mellan lag. Het SEO-teamet strävar efter att öka blogger-utreiking för många människor, PR riktar sig på omfattande mediautdelningsstyrning. Door de specialisatie kan det SEO-team arbeta för att utveckla högkvalitativt innehåll, sociala aktier och användningen av sökord och bakåtlänkar som är effektiva för att rangordna din blogg eller webbplats för att förbättra.

Att skapa en omfattande utreiking av webbinnehåll via internet är starkt beroende av konsekvenserna av SEO-tekniker. Samtidigt har PR-experter en viktig inverkan på skapandet av innehåll som kommer att uppmärksammas av många människor. Det uppbyggande av ett sammanhängande förhållande mellan SEO och PR-team kan göra sökmotoroptimering framgångsrik. De två lagen kan utbyta sina e-maillijsten för att utöka och göra en bredare, vilket är bra för båda grupperna.

November 26, 2017