Back to Question Center
0

Semalt - Några övertygande problem med den interna aktiviteten i Google Analytics

1 answers:

Intern aktivitet är nummer 1 förklaring bakom basinformationen i Google Analytics. Borde inte något sägas om spam? Att vara faktiskt irriterande, kan skräppost effektivt särskiljas, medan den interna aktiviteten är verkligen svår att känna igen genuina besök.

Andrew Dyhan, kundsucceschef för Semalt , utarbetar här de hjälpsamma tips som hjälper dig att hantera intern aktivitet.

Vad är den inre aktiviteten?

Intern aktivitet genererar den information som produceras av dig eller någon individ från gruppen chipping på en eller organisationsplatsen. Dessa triumfer är inskrivna i Google Analytics som om de ursprungligen var från en äkta gäst.

Detta kan leda till stor skada, särskilt för att det senare är svårt att skilja vilka besök som är äkta och som härrör från individer som kippar bort på platsen - oculos ray ban polarizado.

Vad är en IP-adress?

En IP-adress är ett extraordinärt nummer som skiljer system, datorer och olika prylar. IP-adresser är sorterade i två typer: offentliga en som skiljer dig genom hela webben och en privat. Kontingenten hos din nätverksleverantör (ISP), en kan ha en statisk IP och en dynamisk IP. Under hittar du riktlinjerna för att föra statiska IP-adresser.

Uteslutande intern aktivitet med statiska IP-adresser i GA

  • Du är skyldig att kanalisera system som inte är gadgets: Om du kanaliserar en IP-adress som är relaterad till ett system, kanaliseras också alla gadgets som hörs till det.
  • När du använder en mobiltelefon för att testa ditt webbplatsgränssnitt med Wi-Fi: när du använder din bärbara webbinformation, utser din leverantör dig en alternativ IP varje gång. Wi-Fi är mycket föredragen när du testar vilken webbplats som helst med din telefon eftersom den har möjlighet att kanalisera din aktivitet med hjälp av teknikerna nedan.

Hur man gör en kanal för intern aktivitet

Du kan avvisa en enda IP eller en rad IP-adresser i en liknande kanal. Detta förbättras av den vertikala linjen efter varje IP som liknar detta.

Hur man undviker ett antal IP-adresser i Google Analytics

På chansen att du befinner dig i en expansiv organisation, är det möjligt att du möter ett antal efterföljande IP-adresser. För att avstå från att ange varje IP, kan du skapa en kanal med en vidareutvecklad regex.

Kopiera artikuleringen som skapats i kanaleksempelrutan

För att testa kanalen söker du efter förbjudna områden från webbplatsen och klargör att aktiviteten, som inte visas i den kontinuerliga rapporten, lägger till en karaktär i artikuleringen.

November 23, 2017