Back to Question Center
0

Semalt: Omgå Mitt Unerwünschten E-mail Und Spam

1 answers:

Har du någonsin öppnat ditt e-postmeddelande och hittat mer än ett tusen olästa e-postmeddelanden i din inkorg, 95 procent av vilka du inte är intresserad av att läsa? I de flesta fall kommer du att bli uppmanad att ta bort ett mail här och där, men arbetet kan innebära att du måste vara angelägen om att du inte tar bort ett e-postmeddelande av intresse. Detta kan vara skrämmande när du är medveten om att du måste upprepa sorteringen ut följande vecka.

Detta indikerar hur e-postproblemet ökar, med allt fler oönskade innehåll som kommer till din inkorg till en punkt där du vill avaktivera hela kontot. Det här är emellertid inte möjligt eftersom e-postmeddelandet är kopplat till Facebook, eBay, PayPal, etc - high pr seo backlinks., och att radera e-postmeddelandet kommer att leda till ett besvär av en unik typ.

Ross Barber, Semalt Customer Success Manager, berättar hur följande fyra taktik hjälpte honom att återställa sitt konto från spammarna:

1. Spåra källan som ofta skickar dig oönskade e-postmeddelanden. Antag inte det lata tillvägagångssättet som innebär att du raderar e-postmeddelandena. Öppna var och en av dem och avsluta prenumerationen och leta efter avsändarens adress i din email. Därefter anses det vara säkert att radera allt innehåll som dyker upp i din resultatlista. På grund av det faktum att du har avregistrerat kommer du inte längre att få e-post från sådana källor.

2. Lagen kräver att alla kommersiella e-postmeddelanden ska ha ett avbeställningsalternativ. Trots kravet insåg jag att majoriteten av mina oönskade e-postmeddelanden saknar upphäva eller avbryta funktioner. När du inser att du får ett e-postmeddelande från en källa som inte har möjlighet att välja bort, skicka följande e-postadress:

"Vänligen ta (sätta in din e-postadress) av det här e-postmeddelandet från listan. Tack"!

Du behöver inte lägga till någon annan information eftersom e-postmeddelandet är till den punkten. Du borde förvänta dig ett svar i form av "Done!" som bevis på att du framgångsrikt tagit upp frågan om oönskade e-postmeddelanden.

3. Skapa mappar gör att du kan navigera smidigt genom dina e-postmeddelanden framåt. Det här är det bästa sättet att hantera ditt email eftersom det hjälper dig att hantera inkommande e-postmeddelanden och hålla inkorgen ren. Jag hade till exempel skapat sju mappar i mitt e-postmeddelande och gav dem olika namn beroende på deras primära roll. Om jag vill spara ett e-postmeddelande lagras det helt i en av dessa mappar. Detta är viktigt för att se till att min inkorg är ren och fräsch hela tiden.

4. När du har lyckats fixa din e-post, vill du självklart inte ha den tillbaka till sin tidigare status. Hantera din inkorg effektivt genom att se till att du hanterar en oönskad e-post omedelbart de dyker upp. Om du förutser detta kommer du förmodligen att hitta dig själv med tusentals e-postmeddelanden för att sortera ut en efter en. När de oönskade e-postmeddelandena bygger upp igen kan du ta itu med situationen genom att upprepa steg ett och två.

November 24, 2017