Back to Question Center
0

Semalt Onthult Det Förskjutande Mellan SEO En SMM

1 answers:

De flesta företag vill förutspå i online marknadsföring. Men för att vara framgångsrik i marknadsföring på nätet, måste man en rad digitala tidstekniker som SEO och SMM. De två teknikerna kan likna en företagare som inte är förtrogen inom digital marknadsföring. Så kan SEO sökord innehålla, medan sociala medier marknadsföring betalda annonser gäller. De två taktikerna kan vara mest fördelaktiga för de flesta onlineföretag, särskilt om man känner skillnaden.

Jason Adler, kundens framgångschef Semalt Digital Services, presenterar några viktiga punkter som SEO från SMM kan skilja:

Sökmotoroptimering (SEO)

Det här är taktik i webbutveckling, som är inriktad på att öka visibiliteten hos din webbplats på sökmotorerna, i synnerhet när det finns en knapp i en sökning - enviando un. SEO kombinerar många on-site och off-site faktorer för att få trafik från sökmotorer. För en digital marknadsförare. Det målet med en framgångsrik SEO-kampanj är att vara en fördelaktig plats i rankningen av sökmotorresultat för en viss uppsättning sökord. Detta är viktigt eftersom du kan konkurrera med din konkurrent, få ny kvalitet och framför allt öka konverteringarna. SEO omfattar användningen av strategier som:

  • Nyckelord sökning
  • Webbdesign
  • Inhoudsopbouw
  • Linken
  • Automatiska verktyg

Search Engine Marketing (SEM) är ett annat tillvägagångssätt för marknadsföring på nätet. SEM är det sponsrade erbjudandet. Det innebär att placera riktade annonser på de organiska sökresultatsidorna från vissa användare. Den proceduren omfattar att erbjuda erbjudanden. Vissa personer på vissa demografi kommer att se din annons för en viss period. Denna metod används i stor utsträckning genom sin automatiska automatiska automatiska betal-till-klick-automatisering.

Social Media Marketing (SMM)

Samtidigt som SEO trafikerar dörr sökmotorer samlar, är SMM ännu en annan digital marknadsföring taktik. SMM använder strikt sociala medier som kriterier för att erhålla online kunder. Sociala medier riktar sig till prominenta sociala nätverk som Facebook, Twitter, Tumblr, Pinterest och LinkedIn. Marknadsförare på detta område ökar varumärkeskännedom, samlar e-post, får länkar och förbättrar sina vinstmängder med hjälp av de många sätt som finns tillgängliga för sociala medier. Så har Facebook en strategi för betalda annonser. Dessa annonser riktar sig till en viss demografi som precis är inställd på dig. Andra online marknadsföringskanaler i sociala medier är:

  • Twitter annonser
  • Video som YouTube av Vimeo
  • LinkedIn följer
  • Bilddelar som i Instagram en Pinterest

Traditionellt uppnår både SEO och SMM målgrupp kunder för en webbplats. Trots det är de också varumärkeskännedom för potentiella kunder. Å andra sidan är omvandlingen av en besökare till en kund inte helt beroende av dem. Andra faktorer som webbdesign träder i kraft.

Conclusie

Företag som framgångsrikt vill ha internet behöver digitala marknadsföring, men begrepp som sökmotoroptimering (SEO) och Social Media Marketing (SMM) kan vara förvirrande. Såväl SEO som SMM är digitala marknadsföringstekniker. Meestal strävar efter att öka synligheten av varumärket och framför allt att få nya kunder på nätet. Men de två är annorlunda i det sätt de arbetar på. Exempelvis innebär SEO att visibiliteten i de stora sökmotorerna ökas, medan SMM betyder en ökande varumärkeskännedom med hjälp av sociala medier. Dörren kan skilja sig, båda måste vara taktiska och kan ge långsiktiga fördelar när de utförs korrekt.

November 26, 2017