Back to Question Center
0

Semalt: Saker du behöver veta om Darodar och Social-Buttons.com

1 answers:

Att få rena och korrekta uppgifter med tolkningsplats berättar mer om dina kunskaper i att hantera e-handelswebbplatser. Att använda rätt referensvärden för att mäta din onlineframsteg är av yttersta vikt när det gäller online och digital marknadsföring . Det kan dock vara lite hektiskt att äga en webbplats som påverkas av darodar.com och social-buttons.com referral spam.

Michael Brown, Semalt Customer Success Manager, förklarar att webbplatser som drabbats av darodar - gafas oakley enduro 2015.com och andra skadliga hot tenderar att ha höga studsräntor, bredvid 100%, en nyckelfaktor som styr rankingalgoritmer till ranka webbplatser låg. Att göra företagets beslut att bo på Google Analytics data skäven av social-buttons.com och darodar.com leder till en total undergång. I enkla ord översätter webbplatser med höga avvisningsnivåer den genomsnittliga sessionstiden till noll.

Darodar.com: Vad är det?

Utan nyfikenhet utför marknadsföringskonsulter och webbplatsägare Google-sökning för att förstå var de flesta trafiken kommer från. I verklig mening indikerar resultaten att namnet på en webbplats som reflekterar hänvisningstrafiken inte kan redovisas i Google Analytics. Under de senaste månaderna har en icke-existerande webbplats som kallas Darodar.com resonerat i Google Analytics-rapporten. Med andra ord, Darodar.com är en hänvisningsskräppel skapad från bots besök på din webbsida.

Enligt IT-experter ändrar spammare namnet och koderna som används för att skapa en spamwebbplats, samma sak som för närvarande händer med Darodar.com. På den senaste marknaden kör Darodar.com falsk trafik till webbplatser och skewningsrapporter i Google Analytics som social-buttons.com.

Förstå din Google Analytics-data

Darodar.com: vad är det? Detta är en fråga som har cirkulerats i den digitala marknadsbranschen. Även känd som social-buttons.com, arbetar darodar.com för att skryta dina GA-rapporter och data genom att driva oönskad och falsk trafik på din webbplats. Som marknadsförare vill du inte göra firmans beslut helt och hållet beroende på dina GA-rapporter.

Nummer ljuger inte. Om din webbplats har en studsfrekvens som överstiger 70%, måste du se över kampanjens strategier. Om din webbplats markerar bredvid noll sessionsvaraktighet, kommer den största delen av din trafik från bots, oönskad trafik och hänvisningsskräppost, till exempel social-buttons.com. Detta förklarar orsaken till varför du konverterar sökordslängderna låga i algoritmerna.

Varför ska du inte klicka på konstiga länkar som skickas på din webbplats

Att driva en webbplats kräver hög vaksamhet. Om du trycker på en flik eller klickar på en skadlig länk som skickas till dig av spammare sätter du dig sårbar för hackare. Hackare förväntar dig att kontrollera identiteten på deras hemsida och skriva ut deras adress i din Google Analytics. Pirater hoppas också att du klickar på "tryck Tab to search" ikonen som visas på din GA.

När du hamnar i deras knep och trycker på flikknappen, blir du omdirigerad till en annan skadlig webbplats där hackare enkelt kan få tillgång till dina onlineuppgifter.

Så vad är Darodar.com? Varför finns det? Social-buttons.com och Darodar.com är referensspam som vanligtvis används av spammare för att få en remissavgift. Efter att ha klickat på den skadliga länken som skickades till dig betalas spammare för det. Kärnan i att generera falska hänvisnings länkar är att manövrera besökare och webbplatsägare att klicka på länkarna och tjäna riktiga pengar i gengäld.

November 26, 2017