Back to Question Center
0

Semalt: SEO, allt du behöver veta

1 answers:

SEO är en aktivitet som görs av webbplatsmarknadsförare för att se till att deras webbplatser rankas högt på en sökresultatresultatsida, eller de ökar deras synlighet på sökplattformen. Webbplatser måste använda nyckelord och fraser som är relevanta för innehållet. Ryan Johnson, Senior Sales Manager för Semalt , påpekade att dagarna med att fuska sökmotor algoritmer för att få en kant i sökrankningen är över. På den moderna marknaden är det viktigt för webbplatsägare att använda innehållsstrategier och andra SEO-metoder för att rangordna sig bra och inte använda länkar eller tricks.

Följande artikel sammanfattar de grundläggande begrepp som SEO som säkerligen påverkar prestanda.

Innehåll

Online marknadsföring har haft ett betydande steg i innehållsmarknadsföring . Den senaste tidens överskott orsakades av Googles flytt för att straffa innehåll av låg kvalitet. Kvalitet kommer alltid att styra över kvantitet. Ett sätt att förstå detta är att SEO anger vad marknadsföringskraven är och innehållsförsök försöker uppfylla samma. De två begreppen är beroende av varandra. SEO kräver innehåll, och det finns ingen SEO utan innehåll. Optimering av innehåll innebär att man ska få de effektiva sökorden som ingår i sina inlägg och strategiskt anställda i hela formuleringen.

hastighet

Det främsta målet för Google som en sökmotor är att ge den bästa upplevelsen för sina användare. De är inte fans av lågkvalitativt innehåll, och detsamma gäller för webbplatsen. Hastighet, för de flesta användare, är lika hög kvalitet. En online-användare kategoriserar en webbplats som lågkvalitativ om det tar för lång tid att ladda. Resultatet är att det negativt påverkar sökrankningen. Sidor och sidor som laddas långsamt visas inte längst upp i sökresultaten. Snabbare laddning förbättrar användarupplevelse, och sidorna kommer inte att uppleva höga studsfrekvenser. Hastighet fungerar också som en del av webbplatsoptimering.

Link Building

Ett annat viktigt begrepp som marknadsförare behöver ta hänsyn till är länkbyggnad . Det är processen att se till att det finns tillräckligt med hyperlänkar från andra webbplatser som pekar tillbaka till innehållet på den aktuella webbplatsen. Sökmotorer noterar länkar mellan webbplatser. De kan använda en länk på ett av följande två sätt. Länkar som de hittar på webbplatsen hjälper dem att hitta en ny webbsida med samma typ av innehåll för ämnet eller bestämma hur man rankar sidan på resultatsidan. Att uppnå kvalitetskopplingar är dock svårt.

Tala Socialt

Marknadsförare bör inte ignorera kraften i sociala medier när det gäller SEO. Som det gäller för alla andra aspekter av SEO, särskilt länkar, är det viktigt att kvalitetsfrågor när delning i sociala medier är i fokus. Bred delning är dock också fördelaktig. Sociala medier hjälper till med varumärkeskännedom eftersom det talar för ett stort antal potentiella målgrupper. Webbplatsägare bör bygga nätverk som de kan utnyttja för att sprida och dela innehållet och varumärket så småningom Source .

November 24, 2017