Back to Question Center
0

Semalt: Steg att utföra för att säkra din webbplats från hackare

1 answers:

En stor rädsla för att webbplatsägare måste leva med är tanken på att någon ändrar sinaarbeta eller torka ut det helt. Att bygga innehåll på en webbplats tar hårt arbete, och detsamma bör göras för att skydda det.

Förutom att utföra regelbundna säkerhetskopior, här är listan med tips som utarbetats av Michael Brown, The Semalt Customer Success Manager, som kommer att vara till nytta för att säkerställa din webbplats säkerhet:

1. Uppdatera alla plattformar och skript

Bland de bästa sakerna är att uppdatera alla plattformar och skript installerade i webbläsarenregelbundet. Anledningen är att dessa verktyg ofta har öppna källkoder, som är tillgängliga för utvecklare med goda intentioner såväl somhackare - oakley brasil lojas. Webbsida hackare kan pore över koden, letar efter eventuella svagheter eller smuthål som de kan dra nytta av för att få tillträde och kontrollhemsidan. Uppdatering tar inte mycket tid att slutföra och hjälper till att effektivt motverka dessa risker.

2. Installera säkerhetsinställningar där det är tillämpligt

Efter det tidigare uppdateringsförsöket, se till att webbläsaren har säkerhetplugins installerade för att förhindra att hackare försöker komma in utan tillstånd. Säkerhetspluggar adresserar svagheterna iboendevilken plattform som helst och hindra eventuella hackaktiviteter. Alternativt är SiteLock ett verktyg som går den extra milen för att ge regelbunden informationövervakningsrapporter efter att det har förekommit hackningsförsök. Om företagets framgång är beroende av att webbplatsen fungerar korrekt, är SiteLockär en värdefull investering.

3. Använd HTTPS

När du använder HTTPS kan det hända att en grön signal visas i webbläsarstångenvarnar för att man ska ge känslig information till webbplatsen. Shorthand fem bokstäver är en viktig indikation på säkerhetoch att det är säkert att lämna den begärda informationen..Om företagets webbplats kräver besökare att lämna sin privata information, dåDet måste investera i ett SSL-certifikat. Det kommer med en extra kostnad men går långt in i byggandet av webbplatsens trovärdighet och tillverkningdet säkrare.

4. Parameteriserade frågor

De vanligaste webbplatshackarna som har många webbplatser som drabbas av är de som är relaterade till SQLinjektioner. SQL-injektioner är viktiga i webbformulär eller URL-parametrar som ger tillgång till extern information för att tillhandahålla information när de ärvänster för att öppna. Vad händer är att hemsidan hackare sätter in koden i webbdatabasen som gör det möjligt för dem att få enkel åtkomst när devilja. Det är ett problem för webbplatsägare eftersom de ska skydda den privata information som kunderna litar på att de ska göra. parametriseradefrågor säkerställer att koden som används för webbplatsen är fast och därmed inte ger plats för tillägg. Webbsida hackare finner det här omöjligt att slå.

5. Innehållsäkerhetspolicy (CSP)

Ett annat vanligt medium som webbplatshackers använder är cross-script (XXS) -attackerna. Genom dem lyckas de skicka skadlig JavaScriptkoda in på sidorna. En parametrerad strategi som används tillsammans med CSP som gör det möjligt för användaren att definiera domänerna som en webbläsarebör betrakta som legitima källor för körbara skript när de landar på sidan bör räcka. Webbläsaren kan sedan ignorera alltandra som inte ingår i förteckningen över direktiv får göra ändringar på webbsidor.

6. Säkra lösenord

Människor väljer att välja lösenord som de tycker är lätta att komma ihåg. Men man bör göra ett försök att tänka på ett säkert lösenord.Ju längre lösenordet desto bättre. Det ska använda tecken, siffror och bokstäver. Tydliga lösenord sätter integriteten avwebbplats på spel. På samma sätt inrätta samma krav för lösenord som användare använder.

7. Låsa ner katalog och filbehörigheter

Varje fil och mapp som finns på en webbplats har en uppsättning behörigheter och kontroller som kan läsa, skriva eller exekvera dem. Tilldelavem som har tillgång till var och en av dessa behörigheter baserat på användaren och den grupp som de tillhör.

November 23, 2017