Back to Question Center
0

Semalt: Vad är Darodar.com hänvisning?

1 answers:


Om du regelbundet kontrollerar ditt Google Analytics-konto kanske du märker någon hänvisningskälla i förvärvskanalerna. På en glimt ser dessa källor oskyldiga tills du kontrollerar ordentligt vad som händer med din analysdata. Olika webmasters och bloggare märker en betydande mängd trafik som kommer till deras webbplatser från darodar - casetta da esterno bambini.com. Semalt expert, Julia Vashneva, varnar för att den falska trafiken inte är begränsad till darodar.com, den kommer från massor av andra hänvisningar och deras relaterade länkar som gratis webbsidor, kambasoft, 7makemoneyonline och andra. Dessa webbplatser ger upphov till en röd flagga för webbansvariga, affärsmän och marknadsförare, och det är dags att ta reda på vad darodar - seo health check tool.com är och hur den här spam-tjänsten fungerar.

Vad är Darodar?

Under 2013 observerade vissa webmasters unika referensbesök från en webbplats som kallas darodar.com och dess variationer. Människor fann att deras webbplatser fick 200 till 2000 besök per månad från konstiga och misstänkta webbplatser, och studsfrekvensen var 100% vilket innebär att besökarna inte spenderade mer än en sekund på sina webbplatser. Snart snubblade platsägare och webbansvariga på darodar som det mest framträdande referensnätverket.

Det är säkert att nämna att darodar.com marknadsför sig som det bästa SEO-företaget som hjälper till att förbättra rankningen av din webbplats. Faktum är att detta företag förorenar ditt Google Analytics-konto med falsk trafik och det stora problemet är att det är omöjligt att bli av med sin referensspam. Webexperter hävdar att darodar har tagit den svarta hattens SEO-taktik tillbaka till jobbet. Det här företaget har dykt upp som en spamreferensjätte och dess så kallade webmasterverktyg riktar sig till små och stora webbplatser med lägre antal besökare. Med andra ord kan vi säga att den här webbplatsen inte stör att få äkta trafik och riktar sig till små och medelstora företag för att förbättra sin egen ranking.

Hur fungerar det?

Om du undrar hur darodar.com fungerar, låt mig berätta att dess robotar och spindlar skickar ut massor av förfrågningar till din webbplatss allmänt tillgängliga åtkomstlogg. Alla dessa förfrågningar är inloggade access-fil, skapa HTML-referreringslänkar och visa upp som referensbesök i ditt Google Analytics-konto. Det är också troligt att darodar.com skickar dussintals falska besökare till webbplatserna och trickar på Google Analytics-data. Det största problemet är att botsarna ignorera robots.txt-direktivet, som ber dem att inte indexera. Robots.txt-filer används ofta för att motverka de verkliga botsna från att indexera din webbplats och samla in information. Många webbrobotrar får tillgång till servrarna på din webbplats varje dag. Google och andra 22) sökmotor s använder även sökrobotar för att indexera din webbplats, och det är vad darodar.com också gör.

Vad ska jag göra?

Du bör aldrig besöka darodar.com eller någon annan ansluten webbplats om du vill säkerställa din säkerhet på internet. Du bör också inte använda plugin-programmen och försök inte ta bort darodar.com från dina sökmotorresultat . Mer seriöst bör du rensa cacheminnet för att säkerställa att darodar.com och dess dotterbolag inte är mer närvarande i din historia. För att bli av med denna hänvisningsskräppost bör du filtrera den från ditt Google Analytics-konto. Även om det aldrig kommer att stoppa bots från att öppna din webbplats, kommer det att bli av med den uppblåsta data som omger darodar.com och knappar för webbplatsen. Du kan också blockera darodar.com från .htaccess-filen, och detta kan göras genom att infoga en specifik kod överst på din URL.

November 26, 2017