Back to Question Center
0

Semaltaktier Top Blocker WordPress Plugins Tips

1 answers:

Att driva en WordPress-webbplats med spik- och spamtrafik kan vara lite hektisk. Blocker WordPress plugins hjälper e-handelswebbplatsägare att blockera oönskad trafik och spammare från olika länder. Som marknadsföringskonsult borde du inte missa på att använda WordPress-plugins för din webbplats.

WordPress ger marknadsföringskonsulter möjlighet att skapa bra bloggar och kraftfulla designprogram. Effektiv användning av blockerare WordPress plugins tillåter webbplatsägare att blockera oönskade trafikstockningar från specifika länder.

Michael Brown, en ledande expert från Semalt , definierar här listade blockerade WordPress-plugins som hjälper dig att förhindra spiking trafik från enskilda länder.

Geolify WordPress plugin

Geolify är en av de bästa blockeringsprogrammen för WordPress som du kan använda på din webbplats. Geolify skapar interaktiva bilder, innehåll och får tillgång till din potentiella besökares plats. Webbplatsägare som använder WordPress-plugin har privilegiet att omdirigera troliga besökare från en webbadress till den andra.

Geolify plugin består av en geolocation där webbplatsägare kan komma åt WordPress blogg med hjälp av skript och koder. De vanligtvis använda koderna inkluderar geolifylatitude och geolifystatename.

Centrora säkerhets plugin

Centrora är ett unikt blockera WordPress-plugin som är utformat för att erbjuda säkerhetslösningar på webbplatsen. Centrora säkerhets plugin består av integrerade skannrar, backup lösningar och brandvägg. Webbplatsägare som använder säkerhetsprogrammet Centrora identifierar lätt skadliga skript, virus och SQL-injektioner.

Den nyligen släppta säkerhetsversionen av Centrora består av katalogskannrar och filskannrar. Denna säkerhets plugin består också av andra toppfunktioner som enskild lands blockering, brandväggs konfigurationssystem och avancerade skannrar.

iQ Block Country Plugin

iQ blockerar WordPress plugin ger webbplatsägare möjlighet att begränsa enskilda länder från att komma åt innehåll. Med iQ block country plugin kan du enkelt blockera länder som orsakar spam och hackningsförsök.

Som en ägare av WordPress kan du bestämma att blockera alla länder och förutom din IP-adress från att komma åt ditt innehåll. Lägg till ett säkerhetslager på din WordPress-webbplats och blockera skadliga besökare från att komma åt ditt innehåll.

IP2Location Country Blocker plugin

IP2Location blocker WordPress plugin tillåter kunder att blockera några besökare från att komma åt innehåll. Detta WordPress-plugin stöder både BIN-data och IP2Location-format. Med IP2Location WordPress-plugin kan du anpassa 403-sidan och omdirigera besökare från flera länder till en anpassad sida.

IP Geo Block-plugin

IP Geo Block plugin består av funktionen för invandringskontroll som hjälper till att blockera inloggningsförsök, skadlig åtkomst och skräppost på din webbplats. IP Geo blocker WordPress plugin stöder säkerhets plugins, BuddyPress, lätt räddning och bbPress.

WP GEO Webbplatsskydd plugin

WP GEO WordPress plugin hjälper webbplatsägare att begränsa åtkomsten till oönskade länder eller enskilda IP-adresser på din webbplats. Denna blockerare plugin för WordPress blockerar besökare som kommer från negativa länder från att få tillgång till webbplatsens innehåll.

Land IP Individuella omdirigeringar

Detta är ett blockeringsprogram för WordPress som ger webbplatsägare möjlighet att blockera oönskad trafik. Land IP-IP-omdirigerings plugin använder besökarens tillskrivnings- och webbläsarkakor för att omdirigera blockerade lands IP-adresser till en fördefinierad sida.

Admin Block Block-plugin

Detta är en av de bästa blockeringsprogrammen för WordPress som fungerar för att blockera och begränsa åtkomst till dina administratorsidor.

Wordfence Security plugin

Detta är det mest avancerade blockerar WordPress-pluginet för att blockera enskilda IP-adresser, brandvägg och inloggningssäkerhet. Wordfence-säkerhets plugin drivs av Threat Defense Feed, programvara som skyddar webbplatsägare från att hackas.

De ovan beskrivna blockerare-pluggarna för WordPress hjälper webbplatsägare att begränsa tillgången till besökare som åtnjuter innehåll och deras webbplatser. Hämta och installera dessa funktioner för att blockera trafikstockningar från skadliga länder Source .

November 26, 2017