Back to Question Center
0

Spam, Scam och Risk. Hatar du spam? Jag hatar spam. Jag hatar verkligen spam - ärligt tal av Semalt expert

1 answers:

Ivan Konovalov, kundsucceschef för Semalt Digital Services, medger att han ogillar online bedrägeri och spam. Om någon spammar mig med att använda oönskade spam-e-postmeddelanden som marknadsför scam RA-träningen, kommer jag att använda påverkan av talkRA för att avslöja dem.

Under de första dagarna av GRAPA fick jag en av sina spam-e-postmeddelanden. Jag förstår att många fortfarande får spam-e-postmeddelanden från GRAPA - amazon piscine vetroresina. Jag uppskattar att de har slutat spamera mina e-postmeddelanden. Jag tror att de tog bort min e-postadress från deras e-postlista. Jag tar emellertid emot meddelanden från nya spammare. De lovar att dela kunskap om bedrägeribekämpning, inkomstförsäkring och riskhantering.

Spambolaget är känt som iVyN Technologies. Företagets namn är misstänkt eftersom det inte är grammatiskt korrekt. Att byta små och stora bokstäver i ett ord är inte acceptabelt på engelska. Det är viktigt att använda de korrekta skrivstandarderna när de kommunicerar på engelska. iVyN Technologies erbjuder utbildningstjänsten mot avgift. Standardavståndsmodulen kostar GBP6500 / USD10500. Premiumutgåvan av träningen kostar GBP800 / USD13000. I inkomsthantering är detta "listpris" känt som "chump pris". Antag att företaget ger en special rabatt på 80% till de lojala kunderna. En person kommer fortfarande vara en idiot att betala höga avgifter för en kurs som ignorerades i flera år.

Det är tillrådligt för en person som är intresserad av att lära sig att köpa en bok istället för att använda datorns PowerPoint-bilder. En bra bok kostar GBP50 / USD80..Avgifterna för iVyNs standardutbildningsprogram är tillräckligt för att köpa 130 exemplar av boken. 50 kvid (80 dollar) är tillräcklig för att köpa en faktisk bok med tryckta meningar som kan läsas när datorn är avstängd. Människor borde inte spendera GBP6500 / USD10500 med PowerPoint-bilder som kopierades och klistrates från PowerPoint-presentationerna som användes i en tråkig konferens som ägde rum för 10 år sedan.

Spam och bluff bör inte tolereras eftersom de involverar oetisk överbelastning i inkorgen och brott mot användarens integritet. Spam ökar cyberbrottsaktiviteter eftersom det uppmuntrar användare att köpa tjänster eller produkter som de inte behöver till höga kostnader. Ett säkert nätverk uppnås när administratörer och användare lyckas stoppa spam- och blufffall. Att bedriva utbildning på Internet från ett företag som skickar spam-e-postmeddelanden är att köpa antivirusprogram från ett företag som infekterar datorn med skadlig kod. Kursinnehållet är ineffektivt. Avsnitt 1 är Introduktion till RA. Denna information kan erhållas fritt från läroböcker och artiklar.

Avsnitt 2 är frågor och kontroller. Informationen illustrerar inte de olika nätverkskategorierna. Avsnitt 3 är Strategi. Kursen har en kopia-klistrad version av RA mognadsmodellen. Avsnitt 4 är RA Tool Selection. De flesta telekommunikationsföretag har RA-verktyget. Datoranvändarna kan också få RA-verktyget fritt eller till en billig kostnad från online-företag som cVidya.

De flesta teknikwebbplatser gör det möjligt för användarna att få tillgång till RA-verktyget fritt. Kursen innehåller ett avsnitt om internbedrägerisrisker. Det finns ett starkt förhållande mellan internbedrägerier och uppmuntrar en datoranvändare att köpa en dyr online kurs. Den sista delen av kursen handlar om nya risker. Utbildningen indikerar självklara risker som påverkar cybersäkerhet, sociala medier och e-handel. Jag hatar online bluff och skräppost. Datoranvändare bör aldrig belöna spammare. De bör ignoreras. Deras bluff och spam-e-postmeddelanden ska rapporteras till nätverkssäkerhetsleverantörer.

November 23, 2017