Back to Question Center
0

Tips från Semalt om hur man blockerar oönskad hänvisningstrafik

1 answers:

Experten av Semalt Digital Services, Nik Chaykovskiy, förmedlar viktig information om hur man hanterar oönskad hänvisningstrafik i ögonkastet.

Vi får oftast ett stort antal e-postmeddelanden och meddelanden på sociala medier om irrelevant och oönskad trafik. Låt mig här berätta att denna typ av trafik kommer från spam webbplatser och har ingenting att göra med äkthet. Istället kommer det att förstöra din Google Analytics och kan leda till att Google inaktiverar din AdSense - what coils for baby beast. Det är därför du borde bli av med falsk och oärlig trafik så tidigt som möjligt.

För både små och stora företag är SEO viktigt eftersom deras webbplatser inte kan få bra ställning utan det. Här har jag förberett några tips och användbar information i detta avseende:

Bli av med alla besök från spindlar och bots

Först och främst bör du utesluta alla besök som kommer från okända spindlar och bots. Det kan göras genom att justera dina inställningar i adminpanelen. Google Analytics ger oss många möjligheter och filter att välja mellan. De kommer att låta oss förhindra ankomsten av robotar och spindlar som är skadliga för vår hemsida och dess övergripande rykte.

Skillnad mellan Referens Spam och Ghost Spam

I den här artikeln kommer jag att ge våra läsare information om hur man skiljer mellan referensspam och spöksspam. Låt mig här berätta att spökespammen direkt träffar din Google Analytics. Det är skadligt för din Analytics, medan hänvisningsskräppost uppstår när din webbplats får falsk trafik, besök, träffar och kampanjer. Det är väldigt viktigt att stoppa dessa spammningsreferenser så tidigt som möjligt. Några av webbplatser använder filter för att stoppa spam från att komma till dem. Du kan också justera dina inställningar och skapa ett antal filter.

Blockera alltid misstänkta forum / webbplatser

Det är väldigt viktigt att blockera tvivelaktiga forum och alla andra spamrekommendationer. För detta bör du gå till admin sektionen och skapa filter. Blockera så många IP-adresser som möjligt för att säkerställa din säkerhet på Internet. Medan du gör det bör du vara försiktig med att sätta webbadressen korrekt är mycket viktigt. Om du har lagt in den felaktiga webbadressen, kommer du troligtvis att förlora din åtkomst till Google Analytics eller kommer att bli blockerad från den i flera veckor. Den här metoden är endast till hjälp när du ska blockera spam-hänvisningar i ett stort antal. Det har inget att göra med spökspam och kan inte fungera för det utan kostnad.

Du kan också blockera flera webbadresser med denna teknik. Blockera språkspråket i Google Analytics Det är obligatoriskt för oss att blockera språkspråket i Google Analytics. För detta ska du logga in på ditt Google Analytics-konto och välja det anpassade filteralternativet. Då måste du justera dina språkinställningar och klicka på Go-knappen för att aktiveras. Filter tar vanligtvis tjugofyra timmar att fungera korrekt. Du kan verifiera så många filter som du vill ha en gång den här tiden är klar. Maximalt 255 tecken är tillåtna i filtermönstret och bör läggas till för att undvika spökspamfiler i stor utsträckning. Jag hoppas att du har tyckt om att läsa den här artikeln. Med dessa tips kan du enkelt hålla din Google Analytics spara från spökespam, felaktig och olaglig trafik.

November 23, 2017