Back to Question Center
0

Topptips från Semalt På hur man blockerar popup-annonser och annonser på din Android

1 answers:

Att bli av med annonser och popup-fönster som påverkar din webbläsningsupplevelse, när du använder Android-gadgets, skyddar inte bara din enhet utan hjälper också till att spara data. Annonser, popup-fönster och standardannonser är inte bara hektiska utan kan också påverka säkerheten för din Android-gadget. Som Android-användare vill du inte betala extra dollar för att ladda ner popupannonser och irriterande annonser.

I den moderna marknadsföringsindustrin använder spammare och hackare annonser för att smyga in i slutanvändare Android-gadgets. Användning av offentligt internet utgör en stor fara för din onlinesäkerhet och gör dig utsatt för hackare. Vissa tekniker har lagts fram för att hjälpa Android-användare att blockera irriterande popup-fönster i realtid.

Att blockera irriterande annonser och popup-fönster från din webbläsare är en av de enklaste uppgifterna du någonsin genomfört online. Att skydda dina uppgifter från att få tillgång till scammers är av största vikt när det gäller att surfa.

Här är fyra tips som fastställs av Igor Gamanenko, en ledande expert från Semalt , som hjälper dig att få en bra upplevelse när du surfar på stora webbsidor med din Android-gadget.

Använd Chrome-webbläsaren för att blockera annonser

Några frågor har tagits upp om hur du blockerar popup-fönster som visas på Chrome-webbläsaren. Blockering av popup-annonser som visas i din Chrome-webbläsare är mycket enkel. Öppna din krom och klicka på de tre prickarna som visas i ditt övre vänstra hörn i din webbläsare. Markera ikonen Inställningar och öppna ikonen för webbplatsinställningar.

Bläddra ner webbläsarens inställningar till "Pop-ups" -knappen. Välj "Blockera popup-annonser" för att förhindra att standardannonser äventyras med din webbläsning.

Hämta och installera gratis Ad-blockerare webbläsare

Låt inte popup-annonser påverka din surfhistorik som Android-användare. Öppna gadgetens Google Play Butik och skriv ut "gratis Ad Blocker-webbläsare." Ladda ner gratis Ad-blockerare och installera. Ett stort antal klienter som använder androids föredrar att använda Ad-blockerare jämfört med att blockera popup-fönster manuellt.

Använd Opera Browser för att blockera irriterande annonser

Är du en android-användare som arbetar med att blockera popup-annonser. Att blockera standard- och händelseannonser är en gör-det-själv-uppgift som effektivt kan köras med din Android-gadget. Öppna gadgetens Google Play Store och hämta programmet.

Installera och kör din gratis opera webbläsare för att blockera irriterande annonser från att påverka din webbläsningsupplevelse. Öppna dina operatörsinställningar och klicka på popup-fönster. Klicka på ikonen Blockera popup-annonser så att marknadsannonser inte stör din surfplan.

Använd Androids datalagringsläge

Som android-användare vill du inte använda extra data för att ladda ner marknadsföringsannonser och händelser. Datasparare erbjuder Android-användare den bästa surfupplevelsen som irriterande annonser, och marknadsföringssystem kan inte laddas på gadgets. Du kan dock inaktivera din datasparare om du upptäcker nödvändiga animeringar och webbsidor som kan vara viktiga.

För att aktivera datalagringsläge, öppna din webbläsare och klicka på de tre punkterna i ditt övre högra hörn. Välj dina webbläsarinställningar och välj ikon för datalagring. Ställ in spararläget för att blockera irriterande annonser från att äventyra din online-upplevelse.

Under de senaste månaderna har frågor om hur man blockerar popup-annonser blivit slagna rubrikerna separat. Låt inte annonserna förstöra din webbläsningsupplevelse när du använder din Android-gadget. Utför ovanstående tips för att uppnå en effektiv surfupplevelse Source .

November 26, 2017