Back to Question Center
0

WordFence - Semalt granskning

1 answers:

Säkerhet och säkerhet är två huvudfrågor i WordPress-sfären. Det är säkert att säga att innehållshanteringssystemet har sitt engagerade och erfarna säkerhetsteam som säkerställer WordPresss säkerhet till viss del. Därför väljer många bloggare och webbansvariga WordPress som det primära innehållshanteringssystemet. Som en konsekvens finns det även några säkerhets plugins som kan installeras i din WordPress och är lätta att använda. Enligt Michael Brown är Semalt Customer Success Manager, WordFense den mest kända och mest använda WordPress-plugin.

Installera och installera Wordfence Security Plugin

Det första steget är att ladda ner det här pluginet och testa det. Du kan sedan installera WordFense precis som alla andra WordPress eller blogger plugin. Gå till plugin-sektionen och lägg till ett nytt plugin. Glöm inte att namnge det som Wordfense och klicka på Install Now-knappen. När du är fullt installerad borde du aktivera pluginet för att njuta av alla dess egenskaper och egenskaper. När du har aktiverat det, kommer det här pluginet att be dig att ange e-postadressen för säkerhetsvarningarna. Under denna process skulle du ha möjlighet att prenumerera på nyhetsbrevet för Wordfence. Då kan du börja turnén runt denna plugin genom att klicka på knappen Tour. Det kommer att låta dig veta allt om Wordfence plugin.

Hur man använder WordFence

I Wordfence-instrumentpanelen kan du få meddelanden om sina senaste versioner och artiklar från Wordfence-bloggen. Här kan du regelbundet kontrollera säkerhetssystemets status, blockera skadlig kod och virus, förhindra inloggningsförsök och eliminera misstänkta IP-adresser. Här kan du enkelt uppskatta hotnivån och kan utvärdera om du ska vidta ytterligare åtgärder eller inte.

Verktyg av Wordfence

Wordfence erbjuder en mängd olika verktyg för att dra nytta av. Även om pluginet kontrollerar kvaliteten på lösenordet på din webbplats automatiskt kan du justera inställningarna för att maximera din säkerhet och säkerhet. Ett av dess alternativ hjälper till att komma med starka lösenord och åtkomst till platsen för din webbplats. Det förbättrar också studsfrekvensen på din webbplats och berättar vilka områden som behöver förbättras.

Ett annat verktyg är WHOIS-verktyget. Med det kan du kontrollera platsen för ditt webbhotell och komma åt din webbplats från vilken plats som helst. Det tredje verktyget är premiumalternativet kallat Mobiltelefon inloggning. När du har aktiverat det, kommer det här verktyget att lägga till tvåfaktorautentisering på dina webbsidor och kan i stor utsträckning förbättra användarupplevelsen. Slutligen har den en Diagnostik-flik, som ger dig användbar information om serverns, databas- och WordPress-inställningen.

Wordfence - Användarvänlighet

Med sin omfattande funktionslistor har Wordfence blivit det bästa WordPress-pluginet till dags dato. Om du behöver en viss säkerhetsnivå från hackare och spammare kan detta plugin uppfylla dina drömmar och ger maximal säkerhet till sina användare. Utvecklarna av Wordfence har gjort ett fantastiskt jobb genom att ge oss massor av specifikationer i ett paket. Det här pluginet innehåller många hjälpsamma utryckningar och länkar till de användbara resurserna som förklarar varför det är det bästa och mest praktiska pluginet för eran.

Om du inte tidigare har använt Wordfence ska du försöka och njuta av den maximala säkerheten på din webbplats på internet Source .

November 26, 2017